Dodaj do ulubionych

Piątek 13-tego....

13.03.15, 14:01
Czyżby koniec gehenny z głosowaniem garaży?
wyborcza.biz/biznes/1,100896,17563064,Garaze_przestana_blokowac_wspolnoty_mieszkaniowe.html?biznes=local#BoxBizImg
Jakby dodać dobre informacje w sprawie naszej drogi dojazdowej (szczegóły w mailu), to chyba mamy całkiem udany piątek 13-stego :)
Obserwuj wątek
    • msthk Re: Piątek 13-tego.... 14.03.15, 07:18
      Fajnie, że w końcu temat drogi jest na prostej :)
      Może warto przy okazji budowy drogi naprawić niedoróbki brukarskie na terenie osiedla - mam na myśli obrzeża placu/drogi wewnątrz osiedla oraz kostkę w okolicy śmietnika przy furtce do Powstańców.

ps. czy zarząd wspólnoty ma w planach malowanie ścian w blokach? Osiedle ma już 5 lat, chyba czas najwyższy na odświeżenie.
      • vp_ordnung_muss_sein Re: Piątek 13-tego.... 14.03.15, 14:41
        Odświeżenie jest planowane, będzie odpowiednia pozycja w uchwale dot. planu prac z funduszu remontowego. Pytanie czy i kiedy przejdzie uchwała i czy ostatecznie będą na to środki w tym roku? Pierwszeństwo mają dachy, droga dojazdowa oraz daszki.
    • kerajm Re: Piątek 13-tego.... 15.03.15, 13:30
      Mam nadzieję, że wraz z budową drogi dojazdowej pozbędziemy się problemu z dzikim parkowaniem: pod górkę, z górki przed wjazdem/wyjazdem, że nic nie widać. Może słupki, tak jak mają sąsiedzi ?
    • swire321 Re: Piątek 13-tego.... 15.03.15, 17:06
      Witam
      Czy były wysyłane jakieś maile w sprawie drogi?
      Nic nie otrzymałem,mozna poprosić info na :
      swire321@wp.pl
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka