mamamarka Re: Jestaerobik w Ząbkach 03.03.05, 17:09 nieźle........ Tytuł miał być "Jest aerobik w Ząbkach" Znalazłam na tablicy przy bibliotece ogłoszenie o aerobiku odbywającym się od 1 marca w szkole przy Batorego. To dość daleko od Powstańców bo po drógiej stronie torów no ale zawsze to Ząbki. telefon: 781 64 12 wieczorem 605 694 506 Od razu mówię, że nie leży w moim interesie reklamowanie tego ale były głosy, że czegoś takiego ktoś potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Jestaerobik w Ząbkach 03.03.05, 17:14 mózg mi się powoli lasuje... oczywiście drugiej to poprawna wersja tego wyrazu :) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Jestaerobik w Ząbkach 07.03.05, 19:33 dzieki, to ja sie pytalem :) Moja kobieta odmowila wprowadzenia sie do mnie dopoki nie rozwiaze paru problemow logistycznych w tym dostepnosci aerobiku na miejscu. Aczkolwiek biorac pod uwage porownanie bodajze Gimnasionu gdzie uczeszcza i szkoly na Batorego to chyba wciaz za slaby argument hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Jestaerobik w Ząbkach 08.03.05, 10:56 hehe no chyba... Poszukam jeszcze w imię Waszej miłości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_79 Re: Jestaerobik w Ząbkach 09.03.05, 00:07 hello hello... Ja rowniez szukam jakis fikolkow w Zabkach. Mam takie pytanka: Jaka jest cena tego aerobika ile dni w tyg? z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
amws Re: Jestaerobik w Ząbkach 12.03.05, 19:22 jest tez na ul. Legionów, w zeszlym roku chodziłam, fajnie było, teaz nie mam z kim dziecka zostwiac :( Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Jestaerobik w Ząbkach 13.03.05, 10:55 nie znam żadnych szczegółów. Zobaczyłam tylko ogłoszenie. Zadzwoń i się dowiedz. A jak już będziesz coświedziała to napisz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś