Dodaj do ulubionych

Jesień w Ząbkach

03.11.05, 11:34
Po przestawieniu zegarków zmrok zapada o wiele szybciej, noclegowcy wyjeżdzają
do pracy o swicie, wracają po zmroku. Czy funkcja "sypialni Warszawy" w
jesiennej porze się pogłębia, czy tylko tak mi się wydaje?
Czy był juz ktoś w lesie poszukać kolorów jesieni?
Obserwuj wątek
    • rembert Re: Jesień w Ząbkach 03.11.05, 11:47
      Ja widzę las przez okno, z tarasu złoci się i czerwieni. Gdy idę na pociąg
      drzewa z trzeciego maja obrzucają mnie swoimi kolorowankami. To tak na
      pocieszenie przed zimą:)
      • m.dzinkans Re: Jesień w Ząbkach 03.11.05, 13:04
        Miejmy nadzieję, że tegoroczna zima nie będzie tak sroga jak ją opisują media.
        Gdyby tak się jednak stało, to ciężki Nasz żywot. Wszyscy znamy problemy służb
        miejskich, które jak zwykle nienadążają z uprzątaniem śniegu. To może taka
        odskocznia od Jesieni, ale tak jakoś ciężko mi się myśli w temacie następnej
        pory roku. Podobno będzie długa, sucha i mroźna jak żadko kiedy!!!

Pozdrawiam!!!
        • gooroo2 Re: Jesień w Ząbkach 03.11.05, 14:32
          Zapomniałeś dodać ze wszystko dokokoła będzie do d... łącznie z polityką,
          rządem, który nie dostanie votum zaufania, narzekającymi ludźmi, chlapom,
          mrozom, syfowi, mokrymi butami, stłuczkami i innymi. Ogólnie syf i zakała tylko
          zapaśc w sen zimowy. I o ile w Warszwie zawsze można taką chandrę zabic w
          jakimś pobliskim pubie to tu będzie trzeba gni w tych domkach z płyt i wyć z
          bólu, bo porządnych elegamckich pubów w okolicy nie ma.
          • m.dzinkans Re: Jesień w Ząbkach 03.11.05, 20:09
            Z tym rządem to niewiadomo jak będzie. W innych sprawach zgadzam się z
            przedmówcą!!! Myślę, że w takim stanie rzeczy będziemy musieli przetrwać
            niejedną jeszcze zimę!!!

Pozdrawiam!!!
          • rembert Re: Jesień w Ząbkach 04.11.05, 09:09
            No cóż jak tak dalej pójdzie to zalożymy porządny pub "Forum Ząbki":)))
          • dragon26 Re: Jesień w Ząbkach 18.11.05, 16:09
            gooroo2 napisał:

> Zapomniałeś dodać ze wszystko dokokoła będzie do d... łącznie z polityką,
            > rządem, który nie dostanie votum zaufania, NARZEKAJĄCYMI LUDŹMI, chlapom,
            > mrozom, syfowi, mokrymi butami, stłuczkami i innymi. Ogólnie syf i zakała
            tylko
            >
            > zapaśc w sen zimowy. I o ile w Warszwie zawsze można taką chandrę zabic w
            > jakimś pobliskim pubie to tu będzie trzeba gni w tych domkach z płyt i wyć z
            > bólu, bo porządnych elegamckich pubów w okolicy nie ma.

...MATKO!!drogi gooroo2...może nagraj się na jakąś kasetę czy inny nośnik i się
            POSŁUCHAJ! Jak widzę Twoje wpisy,to mi się naprawdę słabo robi...piszesz o
            narzekających ludziach...IDEALNIE SIĘ PODSUMOWAŁEŚ... Chyba wiem czemu szukasz
            PSYCHOLOGA:)
            Pozdrawiam i życzę chociaż ODROBINĘ O P T Y M I Z M U!!!!!!!!!!!
            • gooroo2 Re: Jesień w Ząbkach 21.11.05, 09:34
              JA nie szukam dla siebie psychologa jeśli chodzi o ścisłość, poza tym mam
              specyficzne poczucie humoru, stad źle mnie odbierasz - w tym poście się
              poprostu nabijam i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka