mowika 06.11.05, 21:47 Padła propozycja spotkania w przyszły weekend (11-13 listopada) - bo długi i dużo czasu na odchorowanie kaca ;-]]] Wstępny plan jest, żeby spotkać się u mnie :-) Jerson, zrobię frytki ;-] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerson71 Re: Spotkanko w długi weekend 06.11.05, 21:58 A te frytki to z ketchupem czy może po holendersku - z majonezem???? Proponuje sobotę po południu ok 17.00 u Mowiki (ale sie wprosiłem ;). Tylko pić pod majonez może się źle skończyć. Pozdrawialski Jerson71 Odpowiedz Link Zgłoś
rafradol1 Re: Spotkanko w długi weekend 07.11.05, 07:46 Mam nadzieję że to będzie ogólnodostępna impreza "integracyjna":) A jakie trunki "obowiązują" dla przetrawienia majonezu?:) Pzdr M&R Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 07.11.05, 09:14 No jasne, że ogólnodostępna :-) Oprócz majonezu znajdą się jakieś alternatywy, zatem rodzaj trunków zasadniczo dowolny ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
olup Re: Spotkanko w długi weekend 07.11.05, 11:18 Uff, ulzyło mi, bo dobrego napitku do picia pod majonez to chyba na całym swiecie niem a - chyba że oliwa... Ale jak to spotkanie w takim tempie nabiera rzecyzwistych kształtów - tfu, tfu, nie zapeszyć - to rozumiem, że jak się jakąś sałatkę przyniesie do tych frytek, to nie wygonisz :) Do Grzesia dzwonić? Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 07.11.05, 11:48 No dzwoń, dzwoń :-) A co do logistyki, to jeszcze zdążymy się namówić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivonag4 Re: Spotkanko w długi weekend 09.11.05, 14:56 Hej!!! nowi sąsiedzi?...Jestem Iwona , może się uda kupić ostatnie mieszkanie , wszystko zależy od banku...Dopiero co weszłam na Wasze forum.. p. s Umowa o.k? bo w poniedziałek podpisuję.. pozdr jerson71 napisał: > A te frytki to z ketchupem czy może po holendersku - z majonezem???? > Proponuje sobotę po południu ok 17.00 u Mowiki (ale sie wprosiłem ;). > Tylko pić pod majonez może się źle skończyć. > > Pozdrawialski > Jerson71 Odpowiedz Link Zgłoś
mano79 Re: Spotkanko w długi weekend 08.11.05, 15:31 Witamy, Czy juz cos wiadomo kiedy i o kt sie spotykamy? Bo my tez chetni jestesmy.. Magda i Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 08.11.05, 16:33 W sobotę u mnie :-) Godzina do ustalenia. Obowiązują dipy do frytek bez majonezu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ivonag4 Re: Spotkanko w długi weekend 09.11.05, 14:54 Hej,jestem Iwona, piszę po raz pierwszy bo może będę właścicielką ostatniego mieszkanka , które jeszcze zostało...Oczywiście wszystko zależy od banku.. Widzę , że juz większośc z Was sie zaprzyjazniła, ... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
k.marzenka1 Re: Spotkanko w długi weekend 09.11.05, 15:15 Witam, Co do umowy to możesz być raczej spokojna. Niektórzy z nas konsultowali się nawet z prawnikami i wszyscy uznaliśmy, że jest do zaakceptowania. Teraz trzymamy kciuki za Twój kredyt. Koniecznie daj znać jak Ci poszło. Powodzenia "Przyszła Sąsiadko"!!! Marzenka Odpowiedz Link Zgłoś
u-520 Re: Spotkanko w długi weekend 10.11.05, 10:37 Hej, skąd pewność, że koleżanka bierze kredyt? My np nie braliśmy kredytu, ale ciekaw jestem ilu z Szanownych Sąsiadów wzięło kredyt... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
k.marzenka1 Re: Spotkanko w długi weekend 15.11.05, 07:51 Pewności oczywiście nie mam, ale kobieca intuicja mi podpowiada, że gdyby nie brała kredytu, to nie pytałaby banku o zdanie:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ivonag4 Re: Spotkanko w długi weekend 10.11.05, 15:24 k.marzenka1 napisała: > Dzięki za informację, teraz jescze kredyd i ....może sie wkrótce spotkamy. W poniedziałek podpisuje umowę ..... Witam, > Co do umowy to możesz być raczej spokojna. Niektórzy z nas konsultowali się > nawet z prawnikami i wszyscy uznaliśmy, że jest do zaakceptowania. Teraz > trzymamy kciuki za Twój kredyt. Koniecznie daj znać jak Ci poszło. > Powodzenia "Przyszła Sąsiadko"!!! > Marzenka Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 09.11.05, 18:40 OSTATNIEGO????? Łał :-) Trzymam kciuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Re: Spotkanko w długi weekend 09.11.05, 22:23 Mowika, Nie wierz w propagandę. Odezwij sie na skypie bo wiesz, ze zresetowalem kompa i nie mam nr skypa do ciebie. to co o 17 w sobotę??? Tylko podaj adresso (i nie te z Leśnej polany bo tam to z zamkniętymi oczami do Ciebie trafie hehehe) Pozdrawialski Jerson71 Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 09.11.05, 18:42 No dopsz, wszyscy sąsiedzi są serdecznie zaproszeni na resetowanie się u mnie w sobotę wieczorkiem :-) Pozostaje kwestia ustalenia godzinki. Wstępnie proponuję 18-19. Jutro powysyłam Wam namiary na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
rafradol1 Re: Spotkanko w długi weekend 10.11.05, 07:41 mam nadzieję że zdążysz przed 16-tą wysłać adres. Poźniej jesteśmy "odcięci od świata":) M&R Odpowiedz Link Zgłoś
lwrobel Re: Spotkanko w długi weekend 10.11.05, 10:46 A my niestety nie możemy w ten łikendzior, nie ma nas w Warszawie :( No nic, pijcie i bawcie się dobrze :) Po powrocie zażądam raportu z imprezy... Pozdrawiam, Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Re: Spotkanko w długi weekend 10.11.05, 17:39 lwrobel napisał: > A my niestety nie możemy w ten łikendzior, nie ma nas w Warszawie :( > > No nic, pijcie i bawcie się dobrze :) > > Po powrocie zażądam raportu z imprezy... A w balonik mamy dmuchać ??? :) Pozdrawialski Jerson71 Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 11.11.05, 11:25 Wysłałam wszystkim wpisanym w tym wątku info o dojeździe i alkoholowo-taksówkowym warunku uczestnictwa w imprezie :-D Mam tylko nadzieję, że Magda i Rafał jednak wezmą taksówkę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 11.11.05, 11:32 Cholera, wszystkim wysłałam wiadomości - w sumie wszystkim, których znalazłam na forum ale oczywiście zapomniałam napisać, od której... :-D Otóż od 18!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mano79 Re: Spotkanko w długi weekend 14.11.05, 08:16 Chciałam tylko powiedziec że Jerson robi świetne kolorowe drinki...:)) No i załujcie sąsiedzi że WAS nie było.. M&R Odpowiedz Link Zgłoś
olup Re: Spotkanko w długi weekend 14.11.05, 10:53 mowika obiecała kilka obrazków z tego spotkania :) chyba dotrzyma obietnicy, mowika - jakie masz plany? Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 14.11.05, 11:42 No jedno zdjęcie mam - z butelkami :-) Wrzucę dzisiaj na bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Re: Spotkanko w długi weekend 17.11.05, 16:26 mowika napisała: > No jedno zdjęcie mam - z butelkami :-) Wrzucę dzisiaj na bloga. Mowika, no co z tym wpisem na bloga. Ociąga się nam sąsiadka :P Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Spotkanko w długi weekend 18.11.05, 00:25 Tak, wiem jestem okropniasta :-D Ale przyrzekam, że zrobię to w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
rafradol1 Re: Spotkanko w długi weekend 14.11.05, 15:21 Oj tak. Drinki były swietne. Jerson mam nadzieję że zdradzisz mi recepturę (chociaż niektórych):). Dordzy Sasiedzi miejcie nadzieję że będziecie mieli okazję spróbować "Jerson'owych" napitków:) Pozdrawiamy M&R Odpowiedz Link Zgłoś
olup Re: Spotkanko w długi weekend 15.11.05, 09:15 Heh, tutaj rodzi się jakaś legenda :) Ale fakt, drineczki były bardzo OK :) Niech wszystcy którzy nie dotarli - szczególnie ci, co dzwonili w drodze z Otwocka i nie dali się namówić - ŻAŁUJĄ :) Odpowiedz Link Zgłoś