Dodaj do ulubionych

Gdzie smaczna pizza...

24.01.06, 12:43
... w Ząbkach?? Adres i nazwa pizzerii. No i mniej więcej ceny. Lub ew. inny
lokal, gdzie można kupić smaczne ciepłe jedzonko na wynos.
Obserwuj wątek
    • 25spider Re: Gdzie smaczna pizza... 24.01.06, 12:47

podaj adres, to kiedys wpadne, cos ugotuje... potem zjemy razem, napijemy sie,
      itp...

;)

a tak na serio, to z pizzy, to telepizza na orlej...

Polopizzy ze szwolerzerow oraz Dominium (albo Dominos) Pizzy z zielonki nie
      polecam...

Pozdrawiam, Spider
    • cnet Re: Gdzie smaczna pizza... 24.01.06, 12:56
      Ja polecam pizzerie LaFesta - za "bialym" kosciolem - ulicy nie pamietam, tel
      0227817450. Jest suuuuper - oferuja pizze, pasty - makarony, nalesniki w
      roznych odmianach, etc... Ladny lokal, dostawa - free. Ceny przyzwoite - np
      nalesnik miesny (duzy) - cena ok 12pln
      • netgate Re: Gdzie smaczna pizza... 24.01.06, 14:41
        Potwierdzam, też uważam że La Festa jest the best. Zwłaszcza pieróg calzone.
        • 20052006s Re: Gdzie smaczna pizza... 24.01.06, 14:57
          Kurcze, ale ja jeszcze nie znam Ząbek - dopiero odebrałam mieszkanko - i nie
          wiem który to jest biały kościół. Przy osiedlu Słonecznym przy powstańców jest
          jakiś kościól, ale nie pamietam czy on jest biały... Proszę powiedzcie
          konkretnie bo muszę dziś coś ciepłego smacznego na wynos gdzieś kupic dla
          kogoś.. ale wyliczanka :-)
        • netgate Re: Gdzie smaczna pizza... 24.01.06, 15:00
          aha, LaFesta jest na Żwirki róg Wyszyńskiego (chyba). Zresztą można obejrzeć z
          góry: miniurl.pl/lafesta jest w cieniu wieży kościoła.

Netgater
          • cnet Re: Gdzie smaczna pizza... 24.01.06, 16:08
            Jezeli mieszkasz przy Powstancow - to pizzeria jest za dworcem PKP, jeszcze
            dalej - prosto jakis 1km :)

Inaczej:
            jedziesz w kierunku Szpitala, skrecasz na takim 90* zakrecie w lewo, dojezdzasz
            do bialego Kosciola mijasz go, skrecasz w prawo i od razu jeszcze raz w prawo
            :))
      • chudzini Re: Gdzie smaczna pizza... 28.01.06, 08:46
        ul. Żwirki 1
    • wuj.truj Re: Gdzie smaczna pizza... 24.01.06, 22:04
      Potwierdzam inne głosy, La Festa jest najlepszą z dostępnych pic :)) w Ząbkach,
      ckoć to oczywiście kwestia indywidualna. Osobiście polecam taką z sosem
      śmietanowo winnym... miodzio. Jeśli chodzi o promocję to zwykle druga jest za 6
      zł. ale z ograniczoną ilością składników. Gratis dodają całkiem dobre sosy,
      zawsze bierzemy jeden pomidorowy i jeden czosnkowy.
      Pol pizza ze Szwoleżerów się zepsuła, kiedyś była o wiele lepsza. A produktów z
      sieci typu telepizza czy pizza hut oczywiście nie polecam, dobra pizza z małej
      pizzerni zawsze będzie lepsza.
      To smacznego
      • caleb666 Re: Gdzie smaczna pizza... 25.01.06, 13:56
        Popieram przedmówcę. Kiedyś zamówiłem w telepizzy na Orlej pizzę plus drugą
        dostałem gratis w promocji. Niestety ich pizza jest całkowicie bez duszy i ma
        smak kartonu. Nie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka