Dodaj do ulubionych

kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach

04.01.07, 05:55
Witam,
kupie mieszkanie dwupoziomowe w Ząbkach.
Nie ukrywam, że interesuja mnie atrakcyjne oferty pod wzgledem przede
wszystkim ceny. Mieszkania, ktore biore pod uwage, to mieszkania od 70m kw.

bardzo prosze, jesli macie takie mieszkanko na sprzedaz, piszcie na maila:
xargoss@interia.pl

sprawa jest pilna

Pozdrawiam
Xargoss
Obserwuj wątek
    • cnet Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 04.01.07, 16:20
      wyslalem oferte na maila. Jezeli znalezliby sie inni zainteresowani KUPIENIEM
      mieszkania 2-poziomowego to prosze o kontakt na maila gazetowego. Sprzedaje
      prywatnie.

pozdr
      robert
      • xargoss Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 05.01.07, 10:55
        Robert, mieszkanie fajne, duze, ale ta cena.... przerazilem sie ;/
    • patty11 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 04.01.07, 16:25
      wysłałam już do Xargoss maila o II poz. do sprzedania w Ząbkach
      agness_sh@wp.pl
      • cnet Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 04.01.07, 16:28
        a gdzie sprzedajesz? na ktorym osiedlu?

r
    • agentcooper Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 04.01.07, 17:06
      tez bede sprzedawal ale dopiero latem/jesienia.
      • xargoss Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 05.01.07, 10:54
        To jak mozesz wyslij jakies zdjecia i opis no i oczekiwania co do ceny?
        Jesli sie spodoba to kupie wczesniej a ty sobie jeszcze pomieszkasz ;)
        Chcialbym kupic szybko, najpozniej do polowy 2007 roku, ale nigdy nie wiadomo
        ile sie z tym zejdzie ;/

Pozdrawiam
        i dzieki wszystkim za zainteresowanie ;)

Xargoss
        • agentcooper Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 05.01.07, 14:56
          wyslalem info na maila. JAk bedziesz zainteresowany to daj znac - pstrykne
          fotki.
          • dr97 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 18.03.07, 01:25
            Też jestem zainteresowany jakimś większym mieszkankiem w Ząbkach; dwupoziomowe
            jak najbardziej. jesli ktoś ma, wie, prosze o kontakt na maila dr74@wp.pl Z
            góry dzięki
            • widoczek2 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 19.03.07, 11:37
              My kupiliśmy nowe dwupoziomowe od dewelopera. Poniżej link do strony.
              www.lesnyzakatek.pl/nowe-mieszkania-nowe-osiedle.html
              • dr97 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 19.03.07, 22:39
                Ale to chyba dawno; ja też juz się napaliłem, a dostałem od nich dzisiaj maila,
                że już wszystko wysprzedane (a oczywiście na stronie, że jeszcze dużo
                niesprzedanych); czy mogę spytać czy poszły po tej cenie co na www.
                • tytusromekiatomek2 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 20.03.07, 07:30
                  Cześć,
                  Nie przeżywaj tak. Ta lokalizacja nie jest taka super.
                  1.Okna na Kościół i dzwonnicę. Już teraz mieszkańcy mieli dość. A co będzie jak
                  dokończą budowę kościoła z dzwonnicą?
                  2.Budowa szkoły i szkolne boisko. Osiedle będzie graniczyło z boiskiem.
                  Wyobrażasz sobie, co będzie się działo podczas przerw albo zajęć WF.
                  3.Ciasna zabudowa.

Pozdrawiam,
                  • sowa60 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 20.03.07, 08:08
                    spróbuj tutaj
                    www.gardenplaza.pl
                  • zanecin Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 20.03.07, 08:12
                    Dodałbym jeszcze b. kiepski rozkład tych mieszkań, pokoje wązkie i długie,
                    zwykle na jedną stronę, albo o dziwnych kształatach
                    • widoczek2 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 20.03.07, 12:18
                      Kupiliśmy za taką cenę jak na stronie. Umowę negcjowaliśmy - poszli na
                      wszystkie ustepstwa - jako jedeyny deweloper (a byliśmy zaunteresowani jeszcze
                      u 3 innych). Co do widoku to zależy od której strony się wybierze. A co do
                      rozkładu mieszkań to można było dowolnie je aranżować i za to nic nie
                      dopłaciliśmy.
                  • dr97 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 20.03.07, 22:21
                    W którym konkretnie miejscu będzie ta szkoła i boisko ? Pytam bo ostatecznie
                    zastanawiam się nad zakupem mieszkanka budowanego przez AS BUD mniej więcej na
                    wylocie Kopernika, ale po stronie Powstańców (jakieś 50/100m od Powstańców)

PS Kościelne dzwony raczej nie będą mi przeszkadzać.
                    • tytusromekiatomek2 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 21.03.07, 07:41
                      Cześć,

Szkoła powstaje za kościołem. Graniczy boiskiem z Leśną Polaną i jeszcze jedną
                      budową. Z tego, co czytałem takie sąsiedztwo znacznie utrudnia sprzedanie
                      mieszkania w przyszłości.
                      • dr97 Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 21.03.07, 09:22
                        Dzięki za info, będę musiał pojechać i sprawdzić. Na szczęście od strony
                        wschodniej będę miał jeszcze jedną linię zabudowy, ulicę i dopiero swój blok
                        (jak się w końcu zdecyduję na tę lokalizację, ale ceny idą tak w górę, że chyba
                        juz nie będę przebierał)

• xargoss Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 28.03.07, 11:11
      Witam ponownie, dzieki za wskazowki jednak dalej poszukuje i dalej czekam na
      chetnych, ktorzy chca sprzedac mieszkanie dwupoziomowe.

Tylko prosze Was, nie za 700tys. bo to lekka przesada ;)

Pozdrawiam
      Xargoss
      • sz0rstki Re: kupie dwupoziomowe mieszkanie w Ząbkach 28.03.07, 11:18
        "> Tylko prosze Was, nie za 700tys. bo to lekka przesada ;)"

A to Cię nie interesuje ? :

> Tylko prosze Was, nie za 700tys. bo to lekka przesada ;)

Myślę, że dużo taniej Ci się nie uda znaleźć, zwłaszcza, że na osiedlu
        Kopernika 40m2 mieszkanka "schodzą" już za ponad 300kPLN a to z ogłoszenia
        powyżej, jak wynika z opisu, jest luksusowe i gotowe do zamieszkania.
        Wariackie ostatnio porobiły się ceny nieruchomości w Ząbkach. Mieszkania
        po 7 kPLN za metr, ziemia 400 - 500 PLN za metr, domy z minimalną dziełeczką
        powyżej 600 kPLN. To już w Markach jest taniej.

pzdr
        • sz0rstki sorki, zabrakło linku: 28.03.07, 11:20
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=58952056

pzdr :)
          • xargoss Re: sorki, zabrakło linku: 29.03.07, 21:57
            to juz ogladalem ;)

pozdr.
            • cnet 2-poziomowe na bajkowym 30.03.07, 13:59
              wracam do tematu - II poziomy za 595,000 na dzien dzisiejszy na Bajkowym 1. ->
              dom.technologie.pl

pozdr
              robert.
              • tijufit Re: 2-poziomowe na bajkowym 30.03.07, 14:03
                cnet napisał:

> wracam do tematu - II poziomy za 595,000 na dzien dzisiejszy na Bajkowym 1. -
                &#
                > 62;
                > dom.technologie.pl

Jednak nie sprzedałeś?
                • cnet Re: 2-poziomowe na bajkowym 30.03.07, 16:41
                  nie, bo musialem wstrzymac na ok miesiac, pare spraw sie wyjasnialo z domem
                  (tym drugim :) ), teraz juz jest na prostej - tak wiec wraca do oferowania...

r
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka