kalixt.kali 05.02.07, 00:25 zamierzam kupić mieszkanie w tej inwestycji, czy ktoś już kupił tam mieszkanie lub próbował i zrezygnował? Proszę o wasze opinię o inwestorze i samej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajemniczy.anonim Re: grafitowe osiedle 05.02.07, 10:40 A za ile kupujesz tam mieszkanie? I jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
borat33 Re: grafitowe osiedle 05.02.07, 12:47 A gdzie to jest i kto to buduje? Masz jakiegioś linka może? Odpowiedz Link Zgłoś
kalixt.kali Re: grafitowe osiedle 05.02.07, 19:09 jeszcze nie kupuję, zastanawiam się czy kupić i szukam opinii na temat tej inwestycji, więc zależy mi na wypowiedziach osób które albo już kupiły albo już coś wiedzą na temat budynku lub inwestora Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.anonim Re: grafitowe osiedle 05.02.07, 22:28 Jeżeli Grafitowe osiedle to to na wprost ul. Kopernika to na temat dewelopera mogę mówić same dobre rzeczy. Napewno uczciwa firma. Pozdrawiam. PS. Zostały tam jeszcze jakieś\mieszkania? Jeżeli tak to jakie i po ile? Odpowiedz Link Zgłoś
kalixt.kali Re: grafitowe osiedle 07.02.07, 10:38 no to napisz coś konkretnego o tej firmie. Czy znasz jakieś inne jej inwestycje ? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.anonim Re: grafitowe osiedle 07.02.07, 20:47 Mam dwa mieszkania, w budynkach budowanych przez tatę właścicielki firmy budującej grafitowe osiedle ( tata i córka to 2 firmy, ale blisko związane i z mojego punktu działające prawie jak jedna ) Moich dwóch kolegów, za moją namową kupiło mieszkania na grafitowym, więc myślę że z czystym sumieniem mogę je polecić. A co do znanych mi inwestycji, zapraszam na ul. świerkową . Odpowiedz Link Zgłoś
kalixt.kali Re: grafitowe osiedle 07.02.07, 23:45 dzięki za odpowiedź.Pojadę obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś