Dodaj do ulubionych

B1 Prądu nie będzie do końca lipca

11.07.07, 07:15
Witam!

Będąc w Poniedziałek na budowie dowiedzieliśmy się że Max$Art ma problemy ze
Stoenem i narazie prądu nie będzie napewno do końca Lipca, jak tak dalej
będzie to wprowadzimy się na Boże Narodzenie (oby) :)

Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat prosimy bardzo o wiadomośći.

Pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • bajeczka.81 Re: B1 Prądu nie będzie do końca lipca 11.07.07, 09:40
      No taaak... skąd ja to znam. Przypomina mi się, jak ja się musiałam użerać z
      podobnymi problemami we wrześniu w tamtym roku. Tu już prawie wszystko kupione,
      fachowiec czeka, żeby wejść do mieszkania i robić, a tu prądu nie ma! No więc
      trzeba było pójść i zagadać - trochę prądu użyczyli fachowcy sąsiadów, mieli
      transformator, ja załatwiłam przedłużacz i jakoś dało radę. Potem jak skończyli
      remont i się zwinęli to załatwiłam prąd budowlany, z fachowcami z budowy. Idźcie
      się uśmiechnijcie, rozumiecie co mam na myśli :-) i prąd będzie. Nie czekajcie
      aż MaxArt słynący z bajkopisarstwa i z opowiadania bajek - łaskawie załatwi
      prąd, który już dawno powinien być! Weźcie sprawy w swoje ręce, bo Boże
      Narodzenie na kartonach spędzicie (przepraszam za brutalność ;-), ale ta wizja
      może Was zmobilizuje do szybszego działania). Pozdrawiam i powodzenia
    • bajaj1 Re: B1 Prądu nie będzie do końca lipca 11.07.07, 10:02
      Ludzie to jakaś paranoja!!!
      Przy planowanym odbiorze mieszkania (którego nie odebraliśmy właśnie z powodu braku prądu) powiedziano nam, że prąd będzie do 15lipca!
      Co jeszcze wymyślą...!
      Czy jest na tym osiedlu ktoś z wykonawców, majstrów, elektryków kto może udzielić konkretnych i wiarygodnych informacji?!
      Myśleliśmy, że przy takim opóżnieniu jak poczekamy jeszcze 2 tygodnie wielkiej różnicy nie poczujemy-przynajmniej wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, a tu proszę!
      Ja już popadam w skrajną depresję!!!

Pozdrawiam
    • aguchab1 Re: B1 Prądu nie będzie do końca lipca 11.07.07, 10:23
      Nam powiedzieli ze pradu nam uzycza z budowy mamy zalatwic tylko przedluzacze,
      nie mam pojecia co sie dzieje juz myslalam ze teraz po tym wszystkim bedzie
      lepiej a tu , klops! Za dwa tyg. wchodzi fachowiec mialam wizje ze w polowie
      sierpnia sie wprowadzimy.
      Czy to jest realne?
      Moze zaprosmy jakas telewizje, moze to zmobilizuje Max Art!
      • bajeczka.81 Re: B1 Prądu nie będzie do końca lipca 11.07.07, 10:42
        Haha, no z tą telewizją to niezły pomysł :-)
        Tak właśnie - przedłużacze załatwcie i prąd będzie.
        Bądźcie optymistami, realne jest, że się wprowadzicie niebawem. Oby łazienka
        była ogarnięta i podłoga w pokoju, i już da radę mieszkać. Wiem, bo sama przez
        to przeszłam :-)
        Z czasem zapomina się o tym, co było uciążliwe, co dało się we znaki, człowiek
        cieszy się z drobnych rzeczy - z nowego żyrandola, kwiatka, itd. :-)
        Najważniejsze, że ma się swój kawałek podłogi.
        Powodzenia, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka