5kaga 11.10.07, 23:11 dla glazurnika, hydraulika,malarza. gipsiarza,telefon:0792828897 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabki.re Re: jest praca 12.10.07, 19:07 5kaga napisała: > dla glazurnika, hydraulika,malarza. gipsiarza,telefon:0792828897 Praca jest, ale pracowników brak. Taka sytuacja jak teraz jest na rynku pracy wśród glazurników czy hydraulików 5 lat temu była nie do pomyślenia. Teraz za położenie metra kwadratowego płytek na balkonie glazurnik zaśpiewał mi 80zł, utargowałem do 70zł. A płytki układane nie w karo, dość duże, mało docinek, bo balkon prawie prostokątny. Zastanawiam się jaki sens miało kończenie trudnych studiów, wcześniej szkoły średniej, nie lepiej było iść do 3-letniej zawodówki i zarabiać jako glazurnik teraz 2 razy więcej niż ktoś po studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
5kaga Re: jest praca 14.10.07, 20:28 Wyobraż sobie że mój mąż właśnie prowadzi firmę budowlaną i zapewniam że nie jest po podstawówce w budowlance pracują wykształceni ludzie więc możesz się przekwalifikować :-) Odpowiedz Link Zgłoś