firemka-1 02.11.07, 15:15 Oferuję pranie dywanów i wykladzin. Możesz przywieźć dywan do mnie(Ząbki) a na drugi dzień odbierzesz czysty, suchy dywanik:) POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka_z Re: Pranie... 02.11.07, 17:53 Proszę o informację jaka jest cena za 1m2 prania dywanu i czym jest on prany (odkurzacz?). Ewka_z Odpowiedz Link Zgłoś
agne_s Re: Pranie... 02.11.07, 18:00 Proszę o informację gdzie trzeba dywan oddać, w jaki sposób jest prany i jaki byłby koszt wyprania dywanu 2x3. Odpowiedz Link Zgłoś
firemka-1 Re: Pranie... 02.11.07, 18:47 Witam Wysłałam odpowiedzi na pytania na e-mail gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matmir Re: Pranie... 04.11.07, 23:28 firemka-1 napisała: > Oferuję pranie dywanów i wykladzin. Możesz przywieźć dywan do mnie(Ząbki) a na > drugi dzień odbierzesz czysty, suchy dywanik:) > POLECAM!!!! Może jakiś adresik i ceny? To tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
magda8990 Re: Pranie... 23.02.16, 10:32 może lepiej wybrać myjnię mobilną, która przyjedzie do domu i wypierze nam dywany w kilka godzin? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromcabrudu Re: Pranie... 08.09.16, 15:22 Ja polecam pranie mobilne firma przyjedzie i wypierze u Ciebie w domu :) daje adres do profesjonalnej firmy piorącej www.pogromca-brudu.pl/ Pranie dywanów , wykładzin Pranie Tapicerki meblowej Pranie tapicerki samochodowej Odpowiedz Link Zgłoś
dzedlajga Re: Pranie... 09.09.16, 21:33 Podoba mi się Twoje podejście do autoreklamy. Wyciągamy wątek sprzed kilku lat pod innym nickiem, anonsujemy, że chodzi o pranie mobilne. I bum, po dwóch tygodniach, niby to przypadkiem wrzucamy reklamę. Przyznaję - dobrze przemyślana strategia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lakszmiwr Re: Pranie... 02.04.18, 12:38 Dla zainteresowanych w pobliżu Kłodzka podaję cennik usług i miejscowości w których można zamówić pranie dywanu : pranie dywanów Kłodzko :) Odpowiedz Link Zgłoś