dr74 27.12.07, 00:00 Witam sąsiadów i zapraszam do dzielenia się wrażeniami z odbiorów mieszkań (przy okazji zobaczymy jak wielu z nas tu jeszcze zagląda :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igichp Re: Odbiory lokali 28.12.07, 15:55 witam.czyżby był już odbiór lokali?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr74 Re: Odbiory lokali 28.12.07, 22:36 Z informacji od dewelopera wiem, że proces odbiorów się już zaczął, natomiast nie wiem na jakim to jet etapie i czy jest już ktoś, kto fizycznie mieszkanie odebrał; tak czy inaczej czy ktoś odebrał już czy zrobi to za tydzień/dwa niech się dzieli doświadczeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
igichp Re: Odbiory lokali 30.12.07, 10:11 dobrze by było żeby deweloper wypowiedział się na temat terminu odbioru mieszkań.jak wiemy nie wszystkie mieszkania są gotowe .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
igichp Re: Odbiory lokali 17.01.08, 08:50 Dlaczego nikt nie dzieli się wrażeniami z odbioru mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
sebanek79 Re: Odbiory lokali 17.01.08, 20:04 witam wszystkich sasiadow!!!juz niedlugo odbierzemy nasze mieszkanko c-5.jezeli juz odebraliscie swoje gniazdka prosimy o podzielenie sie wrazeniami!pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr74 Re: Odbiory lokali 17.01.08, 23:28 Ja będąc w ostatnią niedzielę na budowie, spotkałem jednego z sąsiadów z klatki C, który pochwalił się, że ma już klucze i musi w pośpiechu mieszkanie wykańczać, bo niedługo nie będzie miał gdzie mieszkać. Nic więcej sie dowiedziałem, gdyż dzieci mi się po budynku rozbiegły i musiałem je gonić ... Tak czy inaczej sąsiadowi współczuję, a ja pewnie znowu przejadę się w następny weekend, może znowu kogoś spotkam ... Odpowiedz Link Zgłoś
igichp Re: Odbiory lokali 18.01.08, 08:21 Witam sąsiadów! My z robota ruszamy w poniedziałek-klatka A.Przechodziliśmy wczoraj wieczorem obok bloku i naliczyliśmy 5 mieszkań,w których paliły sie światła-znakiem tego ludzie robią.Póki co,nie ma ogrzewania,oby jak najszybciej gaz puścili. Odpowiedz Link Zgłoś
kona77 Re: Odbiory lokali 19.02.08, 12:53 Witajcie :) My będziemy mieszkali w klatce C. My też wykańczamy mieszkanie i niebawem planujemy się przenieść, ale również jeszcze nie odebraliśmy lokalu. A ktoś już mieszka?? Odpowiedz Link Zgłoś
dr74 Re: Odbiory lokali 19.02.08, 23:58 Mieszka, mieszka ... w C na parterze już od jakiegoś czasu ktoś zamieszkuje na stałe ... Odpowiedz Link Zgłoś
kona77 Re: Odbiory lokali 20.02.08, 11:30 No i bardzo dobrze :))) My już się nie możemy doczekać aż zamieszkamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś