trzecia.sarenka 14.04.08, 15:14 Witam, i jak te wstępne odbiory - proszę o informację na ich temat: jak to wygląda, czy coś jest do podpisania, może jakieś terminy padają co do możliwości wejścia do mieszkań aby je wykończyć.... liczę na odzew pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiasa Re: wstępne odbiory 14.04.08, 17:01 dołączam do pytania - jak przebiegły odbiory?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sheonasie.2 Re: wstępne odbiory 21.04.08, 19:24 Czy ktoś może otworzyć pliki ze strony GP budynek C i D? Jeśli możecie to pls wklejcie tu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: wstępne odbiory 21.04.08, 20:34 Ja też nie mogę otworzyć. Wygląda na to, że po prostu linki są spieprzone na stronie, bo A i B otwieram bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: wstępne odbiory 21.04.08, 21:04 niestety się nie da...to jakiś błąd na stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
lasic01 Re: wstępne odbiory 22.04.08, 09:31 Zakładam że to to: gardenplaza.pl/GP_C_odbior.zip gardenplaza.pl/GP_D_odbior.zip Odpowiedz Link Zgłoś
sheonasie.2 Re: wstępne odbiory 22.04.08, 19:43 Hallo, A dlaczego wstępne odbiory są 3 tygodnie po zakończeniu odbiorów budynku B?? Aż tyle do zrobienia. Rozumiem, że długi weekend, ale to trwa tylko 5 dni! Chociaż przy właściwych odbiorach można liczyć na szybsze tempo! BRAK MI SŁÓW...k**** m** Odpowiedz Link Zgłoś