piotr7171 Re: Czy macie ciepłą wodę na Powstańców 60? 08.12.08, 22:35 Szanowna Pani, Panie Zachęcam do informowania o takich sprawch administratora osiedla. Proszę poszukać na stronie www firmy administrujacej lub na tym forum (kiedyś już podawałem telefon). ps tak na marginesie o tym, że nie ma ciepłej wody czy nie grzeją kaloryfery trzeba jażdorazowo informować telefonicznie odpowiednie osoby; na przykładzie mojego blokou (60a) wnioskuje , że w 99% mieszkańców braki ciepłej wody czy ogrzewania nie powodują dyskonfortu lub mieszkańcu uważają , że administrator jest "kaszpirowskim" i czyta w myślach :) pozdrawiam idąc brać prysznic w cieplutkiej wodzie ppp Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimaciek1 Re: Czy macie ciepłą wodę na Powstańców 60? 09.12.08, 10:51 Dziękuję uprzejmie za dobrą radę i zrozumienie! Dzwoniłam do administratora osiedla. Niestety, nie odbierał. Stąd tez moje pytanie na forum, podobno ogólnodostepnym. A tak na marginesie- chciałam wykąpać dziecko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Czy macie ciepłą wodę na Powstańców 60? 10.12.08, 12:54 Ciepła woda jest, tylko trzeba spuścić z 5 litrów zimnej, żeby "naciągnęła" ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś