aurelia_83 17.12.08, 21:07 Ostatnio widziałam bankomat koło Api. Jak dla mnie to dobrze,że tam jest,bo mam blisko;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mefiko Re: Bankomat obok Api 17.12.08, 21:11 A działa już? Ja też się cieszę że jest bankomat na Powstańców, bo ten przy Osiedlu Gazomontażu częściej nie działa niż działa. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_83 Re: Bankomat obok Api 17.12.08, 21:37 Nie używałam,to nie wiem czy działa... Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Bankomat obok Api 18.12.08, 08:50 ten przy gazomontażu podobno lubi zjadać karty, więc ja z niego nie korzystam, ale ten przy api jest dobrym rozwiązaniem, bo do tej pory jak potrzebowałam bankomatu to musiałam iść na Piłsudskiego do PKO:( teraz będzie trochę bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
marzi7373 Re: Bankomat obok Api 18.12.08, 08:55 a gdzie jest Api - sorry, ale nie jestem zorientowana i czyj jest ten bankomat (ktorego banku, sieci)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Bankomat obok Api 18.12.08, 08:58 z tego co kojarzę to euronetu... a api jest na powstańców, jadąc w stronę żołnierskiej za bybkiem, na przeciwko osiedla Powstańców 60... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kostrzewa Re: Bankomat obok Api 18.12.08, 09:25 Witam, Zjada, zjada. A najgorsze jest to, że firma Global Cash nie poczuwa się do winy i odsyła do Kredyt Banku który rozpatruje reklamacje w imieniu firmy Global Cash. Ja osobiście straciłem kartę. Nawet nie zdążyłem wprowadzić numeru PIN. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Bankomat obok Api 18.12.08, 09:27 ten bankomat nie wygląda wiarygodnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
mefiko Re: Bankomat obok Api 18.12.08, 10:09 Który nie wygląda wiarygownie? Ten przy Gazomontażu? Mówicie że zjada karty? To teraz cieszę się,że w ostatnich dwóch podejściach nie udało mi się z niego skorzystać, bo karty nie dało się do niego w ogóle wsunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Bankomat obok Api 18.12.08, 11:02 tak, ten przy gazomontażu...:) nawet gdyby nie zjadał kart to i tak bałabym się z niego skorzystać...mało się słyszy o nakładkach które czytają numer karty i pin?:( jakoś ten bankomat mnie nie przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
mapo1 Re: Bankomat Powstancow 2 k/Apteki-ostrzegam! 17.01.09, 11:36 ostatnio probowalam wyplacic pieniadze z tego bankomatu(kredyt bank), do transakcji nie doszlo, ale pieniadze zostaly pobrane z konta razem z oplata za transakcje z obcego bankomatu Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: Bankomat Powstancow 2 k/Apteki-ostrzegam! 19.01.09, 22:04 To zwróć się do banku, a zwrócą Ci pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor1977 Re: Bankomat obok Api 19.01.09, 15:17 Polecam stronę z bankomatami w Ząbkach. Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: Bankomat obok Api 03.02.09, 18:40 super, wprawdzie we wszystkich okolicznych sklepach mozna płacic kartą ale niedługo wiosna i znowu pojawi sie pan z warzywami i owocami wiec bankomat sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Bankomat obok Api 04.02.09, 09:00 u tego gostka z warzywami, który stoi przy bybku można płacić kartą :) Odpowiedz Link Zgłoś