Dodaj do ulubionych

Stolarstwo meblowe::RETRO

23.03.09, 21:50
"RETRO"

Stolarstwo meblowe

Meble wykonywane przez naszą firmę mogą być wykonane ściśle wg
Państwa projektu.
Mogą Państwo dowolnie wybrać kształt mebli, kolor oraz materiały z
których będą wykonane.

W naszej ofercie znajdą Państwo:
garderoby, szafy, meble do zabudowy, meble kuchenne – blaty kuchenne
zarówno laminowane, kamienne, jak i z mas akrylowych, tj. corian,
staron, kerrock., meble biurowe, aranżacje biura, meble lakierowane
oraz z drewna dębowego, buku i czereśni, fornir krajowy i
egzotyczny, szafki stojące, szafki wiszące, łazienki.

Zapewniamy naszym klientom krótkie terminy realizacji – w zależności
od materiału, z którego wykonane są meble, transport oraz
profesjonalny montaż.

Kontakt:
Bogdan Reterski
Tel. 0-511-611-628
Obserwuj wątek
    • well306 Re: Stolarstwo meblowe::RETRO 08.06.16, 12:16
      MASAKRA nic od tych Panów lepiej nie brać. Montaż mebli wykonany przez tych Panów będzie moją nerwica na lata dopóki dopóty nie zmienię mebli. Niesolidni niechlujni i do tego przemądrzali. same meble wykonane były przez innego Pana były OK ale efekt końcowy po montażu wykony przez tych Panów popsuł wszystko. W razie jak ktoś z Państwa zdecyduje się na usługę to proszę stać nad głową i dopytywać się o wszystko dwa razy. Ja już w końcu nie wytrzymałem i poprosiłem panów o to by zrobili to co mają zrobić i wyszli z domu. Ich błędy musiałem sam poprawiać(przy czym panowie pouczali mnie jak kłaść np. kamień dekoracyjny) sami jednak do czego by się nie dotknęli to było coraz gorzej. Oczywiście nie wszytko się dało poprawić po panach zostały krzywo zamontowane szafki przez co szkła nie można było dociąć do rozmiaru (które sami montowali na szczeście nie ja się męczyłem). Krzywo docięta listwa zasłaniająca nóżki mebli przez co w jednym miejscu nie można jej dopchnąć (tu juz musiałem sam)i wiele innych podobnych mankamentów nie wspominając o szparach w różnych miejscach których sam silikon nie zasłoni do czego zapewniał mnie ww monter. KRÓTKO MÓWIĄC MASAKRA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka