aha1988 26.03.09, 22:56 czy orientuje sie ktos gdzie jest nie drogi krawiec w zabkach ??? albo moze ktos w domu sie tym zajmuje ? chodzi mi tylko o skrocenie kilku par spodni ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clynt Re: Krawiec w ząbkach 27.03.09, 10:00 Na ul. Złotej, tak mniej więcej w połowie, w domku (jest szyld). Czy tanio - to chyba zależy co - skrócenie rękawów w marymarce - 30 PLN. Na pewno fachowo, bo gość szyje nawet surduty. Odpowiedz Link Zgłoś
jessie304 Re: Krawiec w ząbkach 27.03.09, 14:41 Gdzieś wcześniej jest wątek. Pani sie ogłasza,ze przerabia itd. Ja skorzystałam i jestem zadowolona. Skróciła mi 3 zasłony. Wzieła tanio moim zdaniem , bo 30 zł.Jeden minus- zasłony śmierdziały dymem ale i tak miałam je prać:) Na drugi dzień mogłam odebrać . Pani mieszka w Ząbkach koło torów jak sie jedzie z Ząbek w kierunku Warszawy. Proszę poszukać wątku tam znajdzie Pani telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
aha1988 Re: Krawiec w ząbkach 27.03.09, 16:23 ok dzieki ;) no szukalam a watkach ale wiekszosc byla z 2007 dlatego myslalam ze moze juz nie aktualne ;) ale poszukam jeszcze raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zibis1965 Re: Krawiec w ząbkach 19.03.16, 14:39 Od wielu lat korzystam z usług krawca z ul. Złotej. To prawdziwy fachowiec. I można się targować. Odpowiedz Link Zgłoś
ania27156 Re: Krawiec w ząbkach 27.03.09, 21:30 Witam Polecam krawca w Ząbkach na ul.Zielenieckiej w domku jadąc od ul.Szwolezerów to po lewej stronie to jest przedostatni domek.Za skrócenie spodni bierze 10 zł.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ladydakota Re: Krawiec w ząbkach 27.03.09, 23:11 Witam,ja polecam krawca na Zielenieckiej gdzie od lat tam chodze i zawsze jest profesjonalnie wykonana robota.Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń wręcz przeciwnie jak chciałam sie do czegoś przyczepić to było mi bardzo trudno.A tak poza tym to byłam kiedyś krawcową i wierzcie mi znam sie na tego typu wykonywanej pracy.Ten krawiec to czy sukienki czy garnitury albo firanki ma w jednym palcu i nie raz sie o tym przekonałam.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
basym Re: Krawiec w ząbkach 15.06.09, 06:04 na Targowej jest krawiec, przy targowisku Odpowiedz Link Zgłoś