Dodaj do ulubionych

Terminy podpisania aktu notarialnego

30.03.09, 14:44
od dziś ponoć ustalane są terminy podpisania aktów.
Czy ktoś już z Was ustalił termin ?
Obserwuj wątek
    • 1handlowy Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 30.03.09, 14:50
      tak, terminy sa juz podawane w pierwszej kolejności ida osoby , które już
      wcześniej miały podany termin .
      • bialymuzyn69 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 30.03.09, 14:54
        A to ciekawe bo ja słyszałem, że kolejność jest ustalana od osób co
        najwcześniej odebrały mieszkania. Więc jak to jest?
        • 1handlowy Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 30.03.09, 22:00
          ja dowiedziałam się takiej informacji, sama miałam ustalony termin na marzec i
          niestety nie doszło do podpisania aktu , mam nadzieję że tym razem nie będzie
          tak samo.I nie należę do grona osób które jako pierwsze odebrały mieszkania
          • modelka1984 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 14.04.09, 23:21
            witam ja dzis dzwonilam do garden plazy i powiedzieli mi ze odbiory
            blokow a b c d trwaja i maja zakonczysz sie w kwietniu, kobieta
            kazala czekac na telefon. pozdr
            • marekcz26 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 06:56
              Odbiory na budynkach a,b,c,d to chyba już były teraz chyba akty są
              podpisywane
              • slukash Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 15:43
                Dupa!
                Bylem umówiony i okazao sie że brakuje jakichś oświadczen z sadu.
                Bez oswiadczen nie ma podisywania!!!
                • bimbaliona Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 15:56
                  Witam,

A jakich oświadczeń z sądu brakuje ????
                  Bo to chyba ważne. W sumie akt notarialny to tylko przeniesienie właśności
                  nieruchomośći od A do B, więc po do oświadczenia sądu ?

Dobrze że metryki urodzenia rodziców nie są potrzebne, ale zawsze warto wziąść.

Bombalina
                • robi77r Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 16:52
                  dokładnie to sam, odwlekaja już miesiąc mówiąc ze czekają na
                  oświadczenia z banku... i mamy czekać na telefon od nich
                  • robi77r Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 16:53
                    dokładnie to samo nam mówią
                    • klient3 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 17:45
                      To na co czekają na oswiadczenie z banku czy sądu bo sie pogobilem
                      • rocco_waw Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 16.04.09, 14:27
                        mi też powiedzieli że czekają na oświadczenie z banku
                        • robi77r Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 17.04.09, 00:08
                          mieli oddzwonić w tym tygodniu a tu już piątek i cisza.....
                          • modelka1984 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 12:10
                            wlasnie tylko nas zwodza juz kilka miesiecy, od rana dzwonie do
                            biura i cisza nikt nie odbiera telefonow :(
                            • karolinka.net Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 15:28
                              modelka1984 napisała:

> wlasnie tylko nas zwodza juz kilka miesiecy, od rana dzwonie do
                              > biura i cisza nikt nie odbiera telefonow :(

no właśnie ja tez dzwoniłam i nikt nie odbierał :-((

chciałam się jeszcze zapytać czy może ktoś wie co się stało z
                              oficjalną stroną developera www.gardenplaza.pl bo wczoraj zauważyłam
                              że nic na niej nie ma jest pusta...
                              • wizard75 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 15:45
                                Działa normalnie przecież, co prawda deweloper nie pokusił się o
                                uaktualnienie od miesięcy, ale to już nikogo nie dziwi
                                Kto pyta wielbłądzi!
                                • karolinka.net Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 20:00
                                  Pytam bo jak wpisuję adres tej strony to wyświetla mi się NIC biały
                                  ekran. Wiem że nie jest aktualizowana ta strona już od bardzo dawna
                                  chciałam coś tam sprawdzić z przeszlości i dlatego tam weszłam, ale
                                  skoro sąsiadom się wyświetla wszystko noramalnie to znaczy że u mnie
                                  coś nie tak tylko. Dziękuję.

p.s. a czy komuś udało się dodzwonić dzisiaj do biura? jest jakieś
                                  potwierdzenie jeszcze na temat aktów?
    • modelka1984 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 12:33
      nowe info, otoz wlasnie rozmawialam z pania z biura i powiedziala mi
      ze podpisywanie aktu notarialnego ma byc w czwartek i piatek, jesli
      chodzi o blok c, ale mowila ze chca podpisac w tych dniach wszystkie
      akta z wszystkich blokow, moiwla ze beda dzwonic do wlascicieli
      mieszkan. pozdr
      • rd-ood Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 12:37
        Łatwiej im już chyba przychodzi ciągłe kłamanie niż oddychanie...
      • sraly_muchy_bedzie_wiosna Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 07.05.09, 10:57
        kolejna bajeczka zakłamanych mordeczek biurowych, od kilkunastu tygodni pierdolą
        że w tym dniu, w następnym tygodniu.

Słuchając Pań w biurze można zimą w sandałkach po śniegu zapierdalać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka