hiwa 30.03.09, 14:44 od dziś ponoć ustalane są terminy podpisania aktów. Czy ktoś już z Was ustalił termin ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1handlowy Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 30.03.09, 14:50 tak, terminy sa juz podawane w pierwszej kolejności ida osoby , które już wcześniej miały podany termin . Odpowiedz Link Zgłoś
bialymuzyn69 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 30.03.09, 14:54 A to ciekawe bo ja słyszałem, że kolejność jest ustalana od osób co najwcześniej odebrały mieszkania. Więc jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
1handlowy Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 30.03.09, 22:00 ja dowiedziałam się takiej informacji, sama miałam ustalony termin na marzec i niestety nie doszło do podpisania aktu , mam nadzieję że tym razem nie będzie tak samo.I nie należę do grona osób które jako pierwsze odebrały mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
modelka1984 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 14.04.09, 23:21 witam ja dzis dzwonilam do garden plazy i powiedzieli mi ze odbiory blokow a b c d trwaja i maja zakonczysz sie w kwietniu, kobieta kazala czekac na telefon. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marekcz26 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 06:56 Odbiory na budynkach a,b,c,d to chyba już były teraz chyba akty są podpisywane Odpowiedz Link Zgłoś
slukash Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 15:43 Dupa! Bylem umówiony i okazao sie że brakuje jakichś oświadczen z sadu. Bez oswiadczen nie ma podisywania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bimbaliona Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 15:56 Witam, A jakich oświadczeń z sądu brakuje ???? Bo to chyba ważne. W sumie akt notarialny to tylko przeniesienie właśności nieruchomośći od A do B, więc po do oświadczenia sądu ? Dobrze że metryki urodzenia rodziców nie są potrzebne, ale zawsze warto wziąść. Bombalina Odpowiedz Link Zgłoś
robi77r Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 16:52 dokładnie to sam, odwlekaja już miesiąc mówiąc ze czekają na oświadczenia z banku... i mamy czekać na telefon od nich Odpowiedz Link Zgłoś
robi77r Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 16:53 dokładnie to samo nam mówią Odpowiedz Link Zgłoś
klient3 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 15.04.09, 17:45 To na co czekają na oswiadczenie z banku czy sądu bo sie pogobilem Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 16.04.09, 14:27 mi też powiedzieli że czekają na oświadczenie z banku Odpowiedz Link Zgłoś
robi77r Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 17.04.09, 00:08 mieli oddzwonić w tym tygodniu a tu już piątek i cisza..... Odpowiedz Link Zgłoś
modelka1984 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 12:10 wlasnie tylko nas zwodza juz kilka miesiecy, od rana dzwonie do biura i cisza nikt nie odbiera telefonow :( Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka.net Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 15:28 modelka1984 napisała: > wlasnie tylko nas zwodza juz kilka miesiecy, od rana dzwonie do > biura i cisza nikt nie odbiera telefonow :( no właśnie ja tez dzwoniłam i nikt nie odbierał :-(( chciałam się jeszcze zapytać czy może ktoś wie co się stało z oficjalną stroną developera www.gardenplaza.pl bo wczoraj zauważyłam że nic na niej nie ma jest pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 15:45 Działa normalnie przecież, co prawda deweloper nie pokusił się o uaktualnienie od miesięcy, ale to już nikogo nie dziwi Kto pyta wielbłądzi! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka.net Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 20:00 Pytam bo jak wpisuję adres tej strony to wyświetla mi się NIC biały ekran. Wiem że nie jest aktualizowana ta strona już od bardzo dawna chciałam coś tam sprawdzić z przeszlości i dlatego tam weszłam, ale skoro sąsiadom się wyświetla wszystko noramalnie to znaczy że u mnie coś nie tak tylko. Dziękuję. p.s. a czy komuś udało się dodzwonić dzisiaj do biura? jest jakieś potwierdzenie jeszcze na temat aktów? Odpowiedz Link Zgłoś
modelka1984 Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 12:33 nowe info, otoz wlasnie rozmawialam z pania z biura i powiedziala mi ze podpisywanie aktu notarialnego ma byc w czwartek i piatek, jesli chodzi o blok c, ale mowila ze chca podpisac w tych dniach wszystkie akta z wszystkich blokow, moiwla ze beda dzwonic do wlascicieli mieszkan. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rd-ood Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 05.05.09, 12:37 Łatwiej im już chyba przychodzi ciągłe kłamanie niż oddychanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sraly_muchy_bedzie_wiosna Re: Terminy podpisania aktu notarialnego 07.05.09, 10:57 kolejna bajeczka zakłamanych mordeczek biurowych, od kilkunastu tygodni pierdolą że w tym dniu, w następnym tygodniu. Słuchając Pań w biurze można zimą w sandałkach po śniegu zapierdalać. Odpowiedz Link Zgłoś