rafal1916 28.04.09, 22:45 w sobotę czeka nas bardzo ciekawy mecz w Ząbkach , Dolcan zmierzy się z GKSem Katowice ! Sobota 2 Maja o godzinie 17-00 ! Wszyscy na mecz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojganek DOLCAN Ząbki - GKS Katowice 2 Maja godzina 28.04.09, 22:58 Ja jeszcze bardziej zachęcam wszystkich do gorącego dopingu dla naszej drużyny. Zwycięstwo w tym meczu bardzo zbliży nas do pozostania na zapleczu ekstraklasy! Do Ząbek przyjdzie spora ok 200 osobowa grupa kibiców gości...nie pozwólmy aby czuli się jak u siebie tylko jeszcze głośniej wspierajmy naszą drużynę!! Namawiajcie kogo się tylko da, niech będzie ludzi jak najwiecej...:) Do zobaczenia na meczu !! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_i_malutek Re: 28.04.09, 23:12 A ja mam pytanie: czy na taki mecz można puścić małe dziecko? Oczywiście z tatą, nie same. Ale czy to bezpieczne? Pamiętam jak kiedyś sama chodziłam z moim tatą na mecze piłki nożnej. Miło je wspominam, ale dzisiaj już bym się nie odważyła pójść bez kasku na głowie. Jak jest w Ząbkach? Odpowiedz Link Zgłoś
ojganek Re: 29.04.09, 08:38 Na meczach w Ząbkach nic złego się nie dzieje...więc śmiało można puścić dziecko. Więc puść chłopaków bez najmniejszego przejmowania się, że cokolwiek im się stanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiam14 Re: 29.04.09, 11:26 W zeszłytm tyg był mecz i mój 7-letni synek poszedł tam z dziadkiem. Bardzo był zadowolony. A wspomina to z radością do dzisiaj. W Ząbkach jest spokojnie:) Polecam w wrazenia dla takiego malucha super:) Mój synek już zapowiedział, że chce iśc na kolejny mecz gdzie gra Dolcan i jak mówi- " To nasza drużyna":):) Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalata Re: Dolcan Ząbki - GKS Katowice 30.04.09, 08:33 To prawda, że w Naszym Mieście wytworzyła się wspaniała atmosfera na stadionie podczas meczów Dolcanu. W czasie tegorocznych spotkań, zarówno z Górnikiem Łęczna, Stalą ze Stalowej Woli jak i z GKSem Jastrzębie mogliśmy zwrócić uwagę na wspaniały, kulturalny doping, który z pewnością trochę pomógł naszym piłkarzom. Sam widziałem jak na mecze przychodziły niekiedy całe rodzinki z dziećmi, a nawet same dzieci - to dobrze, że na naszym stadionie jest spokojnie. Jednak, musimy pamiętać, że choć nasi, miejscowi kibice się zbytnio nie zmieniają, to przyjezdni zawsze tworzą inną grupę. W najbliższy piątek przyjadą do nas "fani" GKSu Katowice. Każdy, kto od lat śledzi wydarzenia piłkarskie w naszym kraju, dobrze wie, iż "kilbole" Gieksy należą do najbardziej niebezpiecznych. Z ich udziałem odnotowanych zostało wiele poważnych zdarzeń takich jak: bójki, rozróby i akty wandalizmu. Jeśli stawią się w Ząbkach w liczbie 150-200 osób to trzeba będzie na nich uważać. Mimo to, iż wiemy, że mecz pomiędzy Dolcanem a GKSem Katowice zostanie obstawiony dodatkowymi siłami Policji i Ochrony, zachęcam do wzmożonej ostrożności szczególnie przed i po meczu. Niech nastlatkowie nie przychodzą sami - zabierzcie ze sobą Tatusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
ojganek Re: Dolcan Ząbki - GKS Katowice 30.04.09, 10:38 No ale po co to sianie jakiejś paniki ? Bo fani GKS-u nie będę mieli co robić tylko atakować bezbronnych ząbkowskich dzieciaków... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal1916 Re: Dolcan Ząbki - GKS Katowice 30.04.09, 18:11 niech pan (bez)RADNY zajmie sie lepiej innymi rzeczami bardziej potrzebnymi niz sianie paniki na forum .... pozdro panie BEZ radny Odpowiedz Link Zgłoś