Dodaj do ulubionych

DOBRY WÓZEK

02.08.09, 20:50
Mam mały dylemat dotyczący wózka QUINNY BUZZ 4, czy ktoś z Was może użytkuje i mógłby rozwiać moje wątpliwości a mianowicie chodzi o rozmiar gondoli czy nie jest ona mała i dziecko spokojnie może zmieścić się w zimie razem z kocykiem czy śpiworem,czy spacerówka jest rzeczywiście taka niewygodna.POMÓŻCIE
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: DOBRY WÓZEK 02.08.09, 21:08
      ja mam speedi,ale gondole sa identyczne.nie widze szans by dziecko
      przejezdzilo cala zime.nasz synek jezdzil rowne 4 miesiace,do konca
      czerwca,a do olbrzymow nie nalezy.teraz na zabkowskie ekstremalne
      drogi,a raczej ich brak wybralabym jedo na skorzanych pasach,badz
      emmaljunge,teutonie.
      • gosia_zabki Re: DOBRY WÓZEK 03.08.09, 16:18
        Zdecydowanie emmaljunga ! :))))
        Mój Synek rodził się 4500 i jest to wózek z jedną z największych gondoli, no i super jakość. Do tej pory uzywamy emmeljungi (teraz spacerówki - to był zestaw 2w1)i nie zamieniłabym na zaden inny, choc na początku mielismy kupic Quinny.. wózek ma super powozie, mega wygodne, po śniegu, piasku... mega wygodny dla dziecka - Jedna jedyna wada - duzy po zlozeniu. ..ale wózek na kilka pokolen - mega solidny - polecam. www.calineczka.pl- tam kupowalismy - mozna wynegocjowac 15 % rabatu - i to chyba jest najlepsza cena w miescie:)) sklep miesci sie na grochowskiej.
        • bluetitanium Re: DOBRY WÓZEK 03.08.09, 19:04
          Dziekuję za informacje.Wózek Quinny podoba mi się z wyglądu ale coraz bardziej wydaje mi się że jednak nie jest on taki praktyczny tym bardziej że Moje maleństwo rodzi się pod koniec sierpnia i jednak troszkę w tej gondoli może byc jej ciasno.Teraz rozważam MAXI COSI MURA3. Kurczę wybór wózka jest naprawdę ciężki.Jakby ktoś miał jakąś radę to zapraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka