06.08.11, 15:39
Witam
Mam pytanko bo naprawde mam metlik w głowie sad Chciałam kupic jakis foteli do 250 zł ale w sklepie okazalo sie iz maja taki jeden i nie przeszedl testow wiec podziekowałam. Pan namawiał mnie goraco na cybex-a solution takiego:
allegro.pl/fotelik-cybex-solution-x-fix-kol-2011-2010-i1738854277.html
a prosze mi napisac czy ten oto: allegro.pl/cybex-free-lime-yellow-green-maxi-promocja-i1741637331.html jest gorszy czy co??
Dodam iz moja "mala" ma niby 2 lata ale wazy 15 kg jest wysoka i w cybexie wpasowała sie idealnie podczas przymiarki (nawet juz miała podnoszona gorna czesc do góry aby ramionka wpasowac)
Myslałam tez o ferrari bo ma wewnetrzene (swoje) pasy ktore jakos bardziej do mnie przemawiaja i jest dosc mocno polecany Nie ukrywam iz nie chcialabym drogiego fotelika sad
Bardzo prosze o pomoc bo naprawde czytam, czytam a metlik w głowie a fotelik musze kupic
Dziekuje za wszelka pomoc smile
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: cybex... 06.08.11, 19:40
      Z pasami wewnętrznymi przy takim dziecku lub z podsuzką czyli albo to ferrari albo droższą Cybex Isis z podzuszką za ok. 400zł
      • hanuulka Re: cybex... 06.08.11, 22:04
        mrukumaster napisał:

> Z pasami wewnętrznymi przy takim dziecku lub z podsuzką czyli albo to ferrari a
        > lbo droższą Cybex Isis z podzuszką za ok. 400zł

dzieki za odpowiedz mruku, ale pogrubionego nie łapię sad czy to jeszcze inny model czy co?
        • hanuulka jeszcze pytanko... 06.08.11, 22:44
          czy do seata toledo I z 99r bo tym najczesciej mala ze mna jezdzi bedzie pasowac bo nie wpadlam aby go przymierzyc bedac w sklepie uncertain i jak sprawa pasów bezp? beda na tyle długie?
          • mrukumaster Re: jeszcze pytanko... 07.08.11, 09:58
            Napiszę jeszcze raz. Twoje dziecko musi jeździć w fotelu z pasami wewnętrznym lub w fotelu z tzw półką: np. Cybex isis (tani względnie) lub Cybex pallas (drogi).

Tu masz 2 opcje albo Ferrari/Fisher price/Nania Beline SP lub I-Max sp oraz właśnie cybex isis. Dziecko jest za młode na fotel bez pasów wewnetrznych.
            • hanuulka Re: jeszcze pytanko... 07.08.11, 13:38
              Dzieki smile teraz było "łopatologicznie" wiec zakumałambig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka