Dodaj do ulubionych

SZUKAM FOTELIKA DO SAMOCHODU!!! POMOCY

21.10.11, 11:41
PO PRZECZYTANIU WIELU POSTÓW I RANKINGÓW NA TEMAT FOTELIKÓW uznałam że nie kupię cybexa dla rocznego dziecka bo to faktycznie chyba nieporozumienie. Doszłam do tego że najlepsze z tych fotelików to besafe izi combi, maxi cosi mobi i romer i teraz mam problem bo nie wiem który z tych trzech byłby najlepszy. Naczytałam się też że dzieci do lat czterech powinny raczej jeździć tyłem do kierunki jazdy, więc najlepszy byłby ten besafe bo można go montować i przodem i tyłem ale cena mnie zwaliła z nóg. Chciałabym się zmieści w 1 tys zł, ten kosztuje ok 1300! Może doradzicie mi coś, nie mam pasów isofix, mam forda fusion
Obserwuj wątek
    • ilhenny Re: SZUKAM FOTELIKA DO SAMOCHODU!!! POMOCY 22.10.11, 22:41
      chyba masz isofix no ale dobra do 1000 masz MC Mobi i za miesiąc będzie fajny fotelik Cybexa przodem i tyłem
      • maeve_binchy Re: SZUKAM FOTELIKA DO SAMOCHODU!!! POMOCY 23.10.11, 09:08
        w fordzie fusion na 100% nie ma isofixu i nie ma mozliwosci zamontowania - pytalam w kilku serwisach jako posiadaczka tego samochodu.
      • hotlips77 Re: SZUKAM FOTELIKA DO SAMOCHODU!!! POMOCY 03.11.11, 10:43
        ilhenny napisał:

> za miesiąc będzie fajny fotelik Cybexa przodem i tyłem

a jaki to fotelik, można go gdzieś w sieci zobaczyć?
        • ilhenny Re: SZUKAM FOTELIKA DO SAMOCHODU!!! POMOCY 03.11.11, 17:34
          Cybex Sirona
          • hotlips77 Re: SZUKAM FOTELIKA DO SAMOCHODU!!! POMOCY 04.11.11, 08:59
            ilhenny napisał:

> Cybex Sirona

Dziękuję za odpowiedź.
            Fajnie wygląda, tylko ile to cudo będzie u nas kosztować? hmmm
          • ponponka1 Re: SZUKAM FOTELIKA DO SAMOCHODU!!! POMOCY 04.11.11, 10:20
            Ale fajny - i to lusterko. Brawo dla Cybexa! Tylko jak w testach? Jednak Cybex to marka....choc MC tez a takiego babola strzelili z Fixem
            • ponponka1 no i dla trzydrzwiowych: fotle sie kreci 04.11.11, 10:22
              bluebadgerbaby.files.wordpress.com/2011/09/cybex-sirona-kind-und-jugend-2011.png
              • mrukumaster Re: no i dla trzydrzwiowych: fotle sie kreci 04.11.11, 12:18
                To raczej DVD a nie lusterko. Oni już dużo wcześniej mieli fotele 0-18kg tylko nie wiem czemu w końcu on się nie pojawił czy też w Polsce go nie było. Pamiętam pare lat temu była wersja z dvd i miała kosztować coś koło 1800zł ale w końcu się nie pojawił ten fotel.
                • hotlips77 Re: no i dla trzydrzwiowych: fotle sie kreci 04.11.11, 13:06
                  A to DVD to w zestawie czy jako opcja? Bo jak razem to cena będzie chyba szalona smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka