Dodaj do ulubionych

Recaro start 2.0

19.11.11, 23:51
Szukałam fotelika jako dodatkowego, ale stanęło na tym, że ten który mam zostanie dodatkowym, a kupię lepsiejsi jako główny.
Mam Young sporta 9-36. Mała jeździ w nim już długooo, nigdy nie leciała jej głowa, a wiadomo z pochylaniem go jest jak jest.
Teraz zastanawiałam się nad Monzą, Romerem Kidfixem i Concordem trXT, ale stanęło na starcie 2.0, bo
- można do niego dopiąć pas z isofixem (concord ma taki pas)
- monza - za waska, a chcę, by starczył już do końca
- romer - tapicerka jakaś nieciekawa, dość szeroki, ale chyba jakiś sentyment i zaufanie do recaro zwyciezyły
- concord - brak słów by opisać zawód, gdy zobaczyłam go na żywo.

Od tygodnia prawie całymi dniami czytam twoje forum i proszę skomentuj to smile
Czy ja dobrze robię, że wydaję na fotel 1000zł. A może jest coś jeszcze lepszego?smile
Obserwuj wątek
    • emilia_h_a Re: Recaro start 2.0 19.11.11, 23:58
      Pytanie oczywiście do Ilhennysmile
      • ilhenny Re: Recaro start 2.0 20.11.11, 00:17
        to że jest taki drogi nie znaczy że jest dobry, ja na pewno nie wydałbym aż tyle na fotelik 15-36 kg nie jestem pewny ale chyba już w tym roku go nie będzie w ofercie
        • emilia_h_a Re: Recaro start 2.0 20.11.11, 11:08
          to jaki?
          • mrukumaster Re: Recaro start 2.0 20.11.11, 18:37
            Nie wiem w jakim wieku jest Twoje Dziecko ale jeżeli Monza jest za wąska to ja nie wiem, zwróć uwagę, że ona rozszerza się wraz ze wzrostem tak jak chociażby Romer. Romer ma bardzo dobre tapicerki tylko trzeba wybrać odpowiednią. Oczywiście porównując z tapicerką Recaro to żadna inna firma nie może dorównać w jakości tapicerki ale Romer akurat ma bardzo dobre i do tego z jedną z najmniejszych ilości chemii a na koniec Kidfix dużo lepiej wypada w testach zderzeniowych od obecnej Monzy Seatfix. Jednakże ja lubię oba fotele z tym, że trzeba przymierzyć bo Monza nie pasuje do każdego samochodu a Romer do większości. Starta nigdy bym w życiu nie kupił bo także nie ma za dobrych wyników testu a za taką kasę to powinien być wypas smile
            • ilhenny Re: Recaro start 2.0 20.11.11, 19:18
              poczekać na nowego Besafe Izi Up X? tapicerka równie dobra jak w Recaro i całkowicie nie krępujący
              a jak nie możesz czekać to pewnie że Monza lub Kid
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka