maeve_binchy 01.10.12, 13:42 po zamontowaniu fotelika Romer kidfix sict na isofix (hyundai i30cw, 2011), jego plecy odstaja od oparcia kanapy. Jak dziecko siada, to dociska swoim ciezarem do oparcia. Czy tak ma byc?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwap666 Re: Romer kidfix sict- problem z isofixem 01.10.12, 14:46 isofix ma regulowana dlugosc. dopasuj go do kanapy i po problemie Odpowiedz Link
maeve_binchy Re: Romer kidfix sict- problem z isofixem 02.10.12, 09:56 dzieki, tak zrobilam i jest ok! jeszcze jedno pytanie: czy besafe combi musi dotykac przedniego fotela, czy moze sie tylko opierac na nodze? Teraz jest tak: Odpowiedz Link
maeve_binchy i jeszcze jedno 02.10.12, 09:59 dlaczego na tym zdjeciu pas przechodzi gora?! Odpowiedz Link
kwap666 Re: i jeszcze jedno 02.10.12, 10:25 musi opierac sie o fotel lub musi byc 15cm przerwy (niewykonalne). co do zdjecia to pierwszy raz widze taki montaz, ale z tego co mi wiadomo combiego tylem mozna zamontowac na 7 roznych sposobow, wiec albo to jeden z nich albo ktos zrobil masakryczna samowolke. na logike przebieg jest pasa jest podobny jak w 0-13, wiec moze tak byc moze. tak czy siak mi na zadnych szkoleniu takiego montazu nie pokazywano i w instrukcji tez nigdy sie z nim nie spotkalem wiec jestem na nie. Odpowiedz Link
maeve_binchy Re: i jeszcze jedno 02.10.12, 12:43 dzieki raz jeszcze. To poprawie besafe, bo mam z 5cm przerwy Odpowiedz Link
ponponka1 Re: i jeszcze jedno 02.10.12, 14:38 tez jestem na nie. Bo ten zacisk na pas (to szare na opraciu dotelika) to do monatzu przodem! Odpowiedz Link