lazurowe-wybrzeze 15.12.12, 21:27 Witam! Bardzo proszę o poradę. Przede mną zakup fotelika dla synka (9 miesięcy, ok. 80 cm, 11 kg), z pierwszego już praktycznie wyrósł. Jeździmy golfem II. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lazurowe-wybrzeze Re: Fotelik do golfa 16.12.12, 21:57 Zbankrutować bym nie chciała, ale bezpieczeństwo synka jest najważniejsze! Odpowiedz Link
sabina_online Re: Fotelik do golfa 17.12.12, 13:27 Proszę wkleić foto kanapy, żeby były widoczne zamki pasów Odpowiedz Link
mrukumaster Re: Fotelik do golfa 17.12.12, 13:39 W przypadku Golfa i to II zamki są zawsze tak samo długie Na pewno wchodzi Besaf izi combi x3, klejny fotel to MC Priori XP oraz Cybex Pallas oraz powinien Juno-Fix. Możesz też także wypróbować montaż na przedniej kanapie i w tedy możliwe, że Besafe izi Comfort x3 wejdzie. Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Fotelik do golfa 18.12.12, 08:38 Oj, i tu jest kłopot, bo aparat padł... Odpowiedz Link
zuza-nka88 Re: Fotelik do golfa 18.12.12, 09:01 ja u taty w golfie montowałam maxi cosi priori xp i było stabilnie zreszta jak we wszystkic autach w których go montowałam do tej pory...no i nie jest bardzo drogi Odpowiedz Link