misia322 10.11.08, 21:42 witaj kochana )i co nic nie piszesz jak twoja beta?? mam nadzieje ze w koncu sie udało???trzymam kciuki i daj znac pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorottis Re: do dorottis !! 11.11.08, 10:38 Witaj Misia.Niestety u mnie kolejna porażka.Zarodki były ładne, miałam zarodki z AH i znów nic z tego.Najgorsze jest to, ze nie mam juz mrożaczków.Chyba powinnam zrobić jakieś badania szczegółowe immunologiczne.A co u Ciebie.Robiłaś jakieś dodatkowe badania?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: do dorottis !! 11.11.08, 11:02 no witaj kochana bardzo mi przykro ze się znów nie udało..( i wiem dokładnie co teraz czujesz....ja po pierwszym isci i po dwóch krio zmieniłam klinike i tam skierowano mnie na histeroskopie i karityp (które wyszły ok) jak pytałam o jakies dodatkowe badania ,to gin powiedział ze nie sa konieczne bo w sumie to badania są ok (mąz ma słabe nasionka) ale kazdy przypadek jest inny wiec idz na wizyte i dopytaj, i nie poddawaj sie choc wiem o tym bardzo dobrze ze nie jest to łatwe...wiesz co ja zaczełam chodzic na akupunkture i na aerobic postanowilam zrobic cos dla siebie,i chyba podniosłam sie psychicznie z ogromnego dołka i teraz czekam na @ i zaczynam przygotowania do pierwszego i ostatniego krio po imsi...mam tylko dwa mrozaczki...i nie wiem co poczne dalej jak sie nie uda..bo juz zaczyna mi brakowac pomysłów na zycie.. jak pomysle ze musiałabym zacząc od początku całą procedure .....wrr a juz nie wspomne o kosztach...bo to byłaby moja trzecia procedura.. ale mam nadzieje ze nie bede musiała bo teraz sie UDA )) i ty kochana trzymaj sie i walczmy dalej !!!!! a czy to było twoje pierwsze isci i gdzie bo nie pamietam??pozdrawiam mocno paa Odpowiedz Link Zgłoś
dorottis Re: do dorottis !! 11.11.08, 19:10 Misiu mam nadzieję, ze Tobie teraz się uda.Jesteś dzielna Kobitka, więc na pewno zostanie Ci to wynagrodzone.Miałaś badania immunologiczne, bo może tu leży problem? To było moje pierwsze ICSI w Invimedzie w Warszawie.Nie miałam jeszcze hiseroskopi, ani kariotypów.Wydaje mi się, ze u mnie problem jest w immunologii.Mam wysokie przeciwciała jądrowe i tarczycowe, no i poza tym wrogi śluz i wysokie FSH (BRałam steryd medrol przed i po transferach oraz clexane i acard.Po pierwszym trnsferku byłam w ciaży, ale biochemicznej.BYłam jakiś czas temu w Invicie w Warszawie u prof. Łukaszuka i zlecił badanie rezerwy jajnikowej i cytokiny.Chyba teraz to zrobię.Nie mam na razie żadnego planu.Muszę odpocząć psychicznie, no i nie mamy kasy na kolejne in vitro.Najgorsze jest to, że czas szybko ucieka...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś