leloop 05.11.10, 10:44 grzecznie poprosiłam i co ? i okazało się, ze można :) jesteście dzielne/dzielni. tak trzymać ! szefowa ;) w prezencie www.youtube.com/watch?v=fnMGslVdm2o&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorkasz1 Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 11:49 Kobieto, mówisz i masz :) Jakby co, to ino mrugnij :) Odpowiedz Link
lellapolella Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 14:50 krzyczałaś na nas, doskonale pamiętam;-) niech ci ta bedzie, dziecko mi się w końcu dziś wymagistrowało, więc ogłaszam amnestię dla wrzaskunów:P Odpowiedz Link
yoma Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 15:13 Krzyczała, potwierdzam, a do gratulacji się przyłączam :) (napisało mi się: krzaczała. Zboctwo.) Mój ojciec, jakem się obroniła i przyszła się pochwalić, zarechotał rubasznie i krzyknął: Te magister! Idź się do apteki zapisz! Taki dowcip miał to być, przeze mnie źle odebrany :) Odpowiedz Link
leloop Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 18:22 Lello, udaje, ze nie słyszałam ;P a dziecku i dumnym rodzicom, rodzeństwu oraz domowej menażerii gratuluje :) ps. a to jest to filozoficzne dziecko z Torunia ? Odpowiedz Link
lellapolella Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 18:50 ono to jest:) Dzięki wszystkim, okropnie się cieszę, i z wyniku i z faktu ukończenia:)ufffffffff Odpowiedz Link
lellapolella Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 21:27 żankakole-hi, hi, znów się popergoliło BBCodem:) Jeśli dobrze zrozumiałam pytanie. Odpowiedz Link
yoma Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 21:41 No faktycznie, płci nie znałam, przepraszam :) Odpowiedz Link
yoma Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 21:42 PS No to szczególnie pogratuluj koleżance od koleżanki :P Odpowiedz Link
leloop Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 22:23 No to szczególnie pogratuluj koleżance od koleżanki to ty tez filozoficzna ? Odpowiedz Link
yoma Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 06.11.10, 00:24 Magister filozofii jak byk, tylko po UW :) Odpowiedz Link
leloop Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 05.11.10, 21:29 nawet się nie będę pytać o tytuł pracy magisterskiej bo z pewnoscia nie zrozumiem i w kompleksy wpadnę :} Odpowiedz Link
newill6 Re: JESTEM Z WAS DUMNA:) 06.11.10, 05:33 agitacja przed wyborcza:)))) dziewczynki takie wpływowe,grzeczniutkie,,:) Odpowiedz Link