hesperia1 09.02.11, 19:10 Zestaw piknikowy dla niemogących doczekać się wiosny.Przydałby się jeszcze taki dla ogrodnika z ziemią,nasionami i reszta sprzętu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: :) 09.02.11, 19:15 App byłam dzisiaj w ępiku celem kupienia sobie kalendarzyka kieszonkowego rychło w czas, co wcale nie jest takie proste, i zajrzałam też do zdzieranych, czy nie ma jakiego roku w ogrodzie. Gdzie tam. Same przepisy i jak być piękną. Odpowiedz Link
yoma Re: :) 09.02.11, 19:24 Poza tym kupiłam też dzieło o bitwie pd Stalingradem i drugie, o wodzie w ogrodzie, dla gupków, czyli łopatologicznie jak zrobić, żeby strumień działał ;) Odpowiedz Link
krista57 Re: :) 09.02.11, 20:01 Nie kupiłam ale wypożyczyłam...no żeby nie być gorsza "Rośliny zielne Europy" Jeana-Denisa Godeta. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: :) 09.02.11, 21:48 No jasna sprawa, że wybrałaś kieszonkowy... Jesteś piękną kobietą, która umie świetnie gotować, to po co Ci jakaś tam makulatura... My wszystkie byśmy tak wybrały. Nie wiem jak z Newillem :) Choć z drugiej strony, to Smirnoff ma tyle kalorii, że i jeść nie trzeba :) Odpowiedz Link
yoma Re: :) 10.02.11, 14:23 Bóg ci zapłać, piękna kobieto, za dobre słowo :) A właśnie wymyśliłam patent na wątróbkę. Coś a la tropiki. Trzeba wypróbować :) Odpowiedz Link