23.02.12, 20:44
bym ci zrazy przysłała w przyszłym tygodniu - może być?

Bo mi temperatura w chałupie rośnie.
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: Dorkasz 24.02.12, 12:12
      Właśnie dzisiaj rano się nad nimi zastanawiałam i wyszło mi, że dobrze abym już je miała :) Jeśli więc znajdziesz chwilkę, aby je podesłać, to będę wdzięczna.
      • yoma Re: Dorkasz 24.02.12, 12:18
        Super, to w poniedziałek wyślę. Ciekawe, jak namówić pocztę, żeby ich nie połamała na czworo.

Jeżżżżu ale mi komp dzisiaj muli! Nie wytrzymam.
        • lellapolella Re: Dorkasz 24.02.12, 12:41
          Yoma, okręć je gumką recepturką w kilku miejscach i zawiń w folię aluminiową, zanim włożysz do bąblowej.
          BTW, czy będzie bardzo podle, jeśli wykorzystam okazję i zapytam o patyki z "Renhy"? Tzn. czy żyją i czy można brać je pod uwagę?(spłoniona)
          • yoma Re: Dorkasz 24.02.12, 12:53
            Brać pod uwagę oczywiście można i należy, natomiast jeśli jeszcze leży śnieg, to nie będę ciąć. Dostaniesz w kolejnym tygodniu :) Żyć, nie strasz, ale nie widzę powodu, żeby nie żyły...
            • lellapolella Re: Dorkasz 24.02.12, 13:05
              chyba nie ma powodu, faktycznie... odkryłam dziś 'Eden', com ją przygięła do ziemi i nakryła jedliną- żyje! Wygląda też na to, że żyją patyki różane zadołowane w ogrodzie pod obciętymi plastykowymi butelkami- bardzom rada. Do innych róż nie mogę dojść, bo mnie zasysa...ale śnieg już tylko w lesie:)
              • yoma Re: Dorkasz 24.02.12, 13:14
                U mnie, jak znam życie, będzie śniegu co najmniej jeszcze po kostki :) Zobaczymy. Na jutro i tak priorytet rury, w kazdym razie.
    • yoma Re: Dorkasz 27.02.12, 18:45
      Dorkasz, twoje patyki poszły jako paczka. Się zebrało na poczcie konsylium i zawyrokowało, że inaczej się nie da.

To z kokardką to jest hipotetyczna czerwona reneta, a reszta kosztele.

Lella, Renhy żyje, w przyszły poniedziałek bym.
      • dorkasz1 Re: Dorkasz 27.02.12, 19:44
        Nie dziękuję coby nie zapeszyć... Czekam cierpliwie, może nie zgubią po drodze.
        • lellapolella Re: Dorkasz 27.02.12, 20:52
          Yom, w porzo, nie spiesz się- gości się spodziewam:)
          • yoma Re: Dorkasz 28.02.12, 12:54
            I co, goście rozkradają patyki? :)
            • lellapolella Re: Dorkasz 28.02.12, 13:00
              mam nadzieję, że nie;) zajęta będę a wiesz, chciałabym dopieścić;)
              • yoma Re: Dorkasz 28.02.12, 13:23
                Dobra, to kiedy ten najazd, żeby ci nie bruździło? :)
                • lellapolella Re: Dorkasz 28.02.12, 13:58
                  spoko, do poniedziałku już będę wolna:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka