lellapolella 22.06.12, 14:50 odcinków będzie dużo, bo dopiero zaczęły a poza tym fotoforum ustaliło dla mnie dzienną dawkę zdjęć:( no nic, przyjemności podobno warto dawkować;) " border="0" alt="https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mb/mc/xb7f/3H6LWQKpqfixVLASKX.jpg"> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: moje panny vol.1 22.06.12, 14:54 Uau (odpowiednia dawka zachwytu) :) Ta żółta to co to, bo mam coś bardzo podobnego? I ta fioletowa to co to, czwarta znaczy, jakaś damascenka? Odpowiedz Link
lellapolella Re: moje panny vol.1 22.06.12, 15:12 Yoma, ta druga to Persian Yellow, będę ją ciąć w tym roku i spróbuję ukorzenić a ta czwarta to gallica, com Ci ją wiosną wysłała, cudna, nie? Jeśli to to, co myślę, bywa kwalifikowana jako gallica lub damascenka, pachnie zajedwabiście:) walić fotoforum, jadę dalej na imadżyszczaku. To już będę podpisywać:) Panamirkowa, możliwe, że Felicite Parmentier ale się jeszcze nie zagłębiałam Petite de Hollande eee, tam, imadzyzczak znów mi odwraca, jak twierdzi Leloop za kare, żem niezalogowana;) może potem się uda na fotoforum:/ Odpowiedz Link
yoma Re: moje panny vol.1 22.06.12, 15:41 Iiiii tam odwraca, se ekran można odwrócić :) Ty, to ta gallica faktycznie zajedwabista. A NEw Dawn dałam kwitnąć, choć na razie to ona jest wszystko, tylko nie pnąca. Odpowiedz Link
leloop Re: moje panny vol.1 22.06.12, 22:43 piękna Felicyta :) wszystkie piękne :) a mnie zaraz zakwitnie Ronsardzik :) Odpowiedz Link
lellapolella Re: moje panny vol.1 22.06.12, 23:44 Felicyta jest cudowna i taka ronsardzikowa, zanim jej deszcz nie spultał , tyle, że z jedwabiu;) I, w odróżnieniu od Ronsardzika pachnie i to jak! Gdy pomyśle, ze będzie jej 1,80cm to mi serce rośnie. Cóś mi się załadowało, więc korzystam z okazji, bo pęknę, jak się nie podzielę;) Souvenir du Dr.Jamain Schneewittchen Nie-Blanche Moreau Marguerite Hilling Prawdziwa Królowafioletów(Reine de Violettes) Odpowiedz Link
asta6265 Re: moje panny vol.1 23.06.12, 08:23 Piękne - i ten zapach czuję go u mnie :) Odpowiedz Link
lellapolella Re: moje panny vol.1 23.06.12, 10:43 To prawda, wszystkie oprócz Marguerite pachną zachwycająco:) Odpowiedz Link
lellapolella Re: moje panny vol.1 24.06.12, 19:27 Ten Souvenir. Jak ja lubię takie! ja też:) Do tego ma jasne, kontrastowe liście i ma być z niego kawał chłopa(1,50), pachnie tak, jak wygląda- słodko i mrocznie. To mój jedyny wiosenny zakup różany, do tego z all,więc nie wiedziałam, czy to on ale i tak wzięłam dwa, bo cena była jak za buraki- i trafiło się:)) Odpowiedz Link
andziaos Re: moje panny vol.1 24.06.12, 23:24 Ech, sobie powzdycham z zachwytu. Pooddycham i powaniam. Masz tam Pani towarzystwo, że ho ho.... Odpowiedz Link