leloop 06.04.13, 22:49 Clematis fremontii no jaki czad :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: a to widzieli ? 07.04.13, 08:22 Można się zakochać. Lella, jak będziesz już miała i rozrośnie się, to zacznę się przymawiać. O ile zdążę zrobić miejsce, bo z roku na rok diabli biorą moje plany porządkowe w ogródku. W tym roku pod koniec zimy cieszyłam się, że taka wczesna wiosna i wreszcie coś zrobię, a tu... No, chyba że zobaczę gdzieś, to prędko kupię. A tak w ogóle to na pierwszy rzut oka kwiatki skojarzyły mi się z lepnicą rozdętą, takim pospolitym chwastem. Pewnie przez to zewnętrzne lekkie podbarwienie. Odpowiedz Link
leloop Re: a to widzieli ? 07.04.13, 09:33 > Można się zakochać. Lella, jak będziesz już miała i rozrośnie się, to zacznę si > ę przymawiać. z tego co się domyślam to Lella ma na razie subskrypcje na bloga p. Zoi :) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: a to widzieli ? 07.04.13, 11:04 Ja mam nadzieję, że pojawi się w jakimś Melonie, czy w PNOSie. A te niepnące powojniki to w mojej glinie nawet nieźle się czują. Pnące raczej nie mają szans. Odpowiedz Link
lellapolella Re: a to widzieli ? 07.04.13, 11:21 no, niestety, Leloop ma rację, mam subskrypcję tylko na blogu;) Co nie zmienia faktu, ze chętnie włączę się w ogólne polowanie. Śliczny jest i do zakochania, jak pisze Horpyna. Jak gdzieś namierzę, to dam znać, liczę na wzajemność:) Odpowiedz Link
lellapolella Re: a to widzieli ? 07.04.13, 15:08 przetrzepałam wszystko, łącznie z e- bayem i ni huhu:/ Odpowiedz Link
bei A subskrypcja 08.04.13, 15:22 Z jakiego portalu, z tego bloga czy skad? Oświećcie pleasę :) Odpowiedz Link