dorkasz1 Re: Przeprowadził się :) 12.12.13, 21:25 A to znaczy, że Jarema ma coraz bliżej domu :) Super, gratulacje :) Nie sądziłam, że będę kiedyś komuś gratulowała, że na patologii wylądował :) Odpowiedz Link
leloop Re: Przeprowadził się :) 13.12.13, 09:49 czyli zostałaś matka na 3/4 etatu :) gratulacje dla Was wszystkich ! Odpowiedz Link
lellapolella Re: Przeprowadził się :) 13.12.13, 11:29 krok po kroczku, krok po kroczku... Graty:) PS. Na patologii spędziłam kiedyś dwa dni gościnnie(bo nie było miejsca gdzie indziej) i też się nadziwić nie mogę, że TEGO gratuluję;) Odpowiedz Link
yoma Re: Przeprowadził się :) 13.12.13, 19:59 Dzięki nieustające za dobre słowo :) Dr zaczyna przebąkiwać o połowie stycznia. Odpowiedz Link
leloop Re: Przeprowadził się :) 13.12.13, 20:20 no, lepiej jeszcze trochę się pomęczyć pod okiem specjalistów. Odpowiedz Link
yoma Re: Przeprowadził się :) 13.12.13, 20:58 Wiadomo. Zresztą on jest jeszcze tlenozależny, ćpun jeden, i dopiero się uczy jeść. I w przyszłym tygodniu będą go szczepić, też niech oni lepiej patrzą, jak zareaguje. I tak dalej. Odpowiedz Link
yoma Re: Przeprowadził się :) 15.12.13, 22:00 fotoforum.gazeta.pl/photo/8/xa/ui/jmah/3oNgSkrA4rnQ76u0eB.jpg Lella - ja spędziłam gościnnie tydzień na ginekologii, bo na patologii nie było miejsca, co się sprowadzało do tego, że położyli i zapomnieli. Musiałam się gromko dopominać, żeby mi chociaż sprawdzali, czy ten dzieciak w ogóle żyje... Patologia rządzi :) Odpowiedz Link
leloop Re: Przeprowadził się :) 16.12.13, 07:55 Yomka, widać, ze Twój, podobnie marszczycie czoło. słodziak słodki z niego i jaki już podobny do ludzi. teraz trzeba szybko się pozbyć tej rury z gardła to będzie grało i buczało :) trzymajcie się tam ciepło. Odpowiedz Link
edziakrys Re: Przeprowadził się :) 16.12.13, 09:26 Słodziaczek :) Na szczęśliwego wygląda. A bez rury będzie przystojniacha jakich mało! Odpowiedz Link
yoma Re: Przeprowadził się :) 16.12.13, 09:52 Thx :) Leloop, mater semper certa est :) Odpowiedz Link