yoma 19.12.14, 09:29 i wiosną pachnie. Na choince powieszę pisanki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: 11 C 19.12.14, 10:19 będzie jak znalazł stroik na Wielkanoc, która już za chwile Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: 11 C 19.12.14, 13:24 U mnie przez chwilę było 15, teraz bez słońca jest prawie 13. Nic mi się nie chce robić. NIC. Nawet jeść mi się nie chce. Wstałam dzisiaj rano i chyba byłam głodna. Ale jak zaczęłam się zastanawiać co by mi się chciało, to nic mi się nie chciało. Zjadłam pół bułki z masłem. Z rozsądku. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: 11 C 19.12.14, 15:50 Wiecie co? W ciągu dwóch dni wysłuchałam 3 opowieści rozwodowych. Czy życie MUSI być takie smutne??? Odpowiedz Link
yoma Re: 11 C 19.12.14, 18:00 Po rozwodach zapewne im wszystkim będzie weselej. Idź przytul się do Szczepaniaczka :) Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: 11 C 20.12.14, 22:54 Tej jednej bez dzieci, to powoli robi się weselej, choć i ona musiała otrzepać piórka z otrzymanej zatrutej strzały w postaci utraty poczucia własnej wartości. Ale te z dziećmi (jedna dwójka maleńkich, druga trójka nieco większych), to nie mają weselej. Szczególnie w okolicy świąt. Tulę się do niego, ale i on nic nie pomoże, gdy pojąć trudno dlaczego ludzie znajdują przyjemność w zadawaniu sobie bólu. No bo to, że się rozchodzą... to bywa, nie każdemu uda się znaleźć miłość na całe życie. Ale dlaczego zadają ciosy na oślep i te ciosy dosięgają głównie dzieci, to już zrozumieć się nie da... Odpowiedz Link