tadeusz_ski.51 15.07.10, 11:55 uczynię Konkretną! Za Jej wkład do dyskusji i za to, że się przyznała do lubienia mnie, czyli właściciela! No to się podzielę z Nią uprawnieniami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_konkretna Re: A ja tu moderatorem 15.07.10, 12:42 nie , dzięki ....możemy sobie popisać , ale nie będę odbierać Ci funkcji. ...na pewno będzisz moderował lepiej , znasz się na tym.. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie nieeee, spokojnie 15.07.10, 16:23 nic mi nie odbierasz, masz dodatkowa możliwość wykasowania postów, które są niezgodne z Netykietą lub które uznasz za niewłaściwe. To bardzo wygodna opcja, gdyż można kasować nawet własne posty, które się przez nieuwagę lub w przypływie emocji napisało zbyt pochopnie. gdy wejdziesz na forum i się zalogujesz, na dole po prawej masz taką ramkę a w niej "Usuń" i "Publikuj", przy wątkach masz kwadraciki, przy poszczególnych postach również, wystarczy dać ptaszka w kwadraciku przy poście (lub całym wątku) który Ci nie pasuje i kliknąć opcję "Usuń" i już go nie będzie widać. To znaczy, Ty i ja będziemy go widzieć i czytać ale inni nie. Możesz wypróbować, usunąć coś i się wylogować a później wejść w ten wątek gdzie skasowałaś posta i już go nie zobaczysz. Na przydzieleniu tego uprawnienia ja nic nie tracę, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Na dobrą sprawę, 15.07.10, 16:32 to żadna uciążliwość, jedynie to, że masz dodatkowe możliwości, żeby wyciąć posty, gdy ktoś zechce Ci zrobić przykrości? No i każde inne posty (lub całe wątki), które uznasz za niewłaściwe z Twojego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 No i ok! 16.07.10, 11:32 1_konkretna napisała: > no, dobra ...na próbę .ok. -------- To malutkie forum w dodatku w powijakach, wiec nie powinno być żadnych problemów? No chyba, że ze mną ale jakby co, to tnij moje posty i się nie czaj, bo wiesz, bywam kontrowersyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro-61 Re: A ja tu moderatorem 16.07.10, 15:29 1_konkretna napisała: > no, dobra ...na próbę .ok. he,he,he ,opłaca się być bierną,ale wierną Tadziowi, zgadzać się z jego zdaniem na każdy temat, co nie konkretna ? Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: A ja tu moderatorem 16.07.10, 19:28 jaro ! Ty zazdrośniku ! Może jestem bierna, a na pewno wierna , ale sobie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaro-61 Re: A ja tu moderatorem 16.07.10, 21:27 Czego niby mam zazdrościć ? Mogę tylko dobrze się bawić , czytając te wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Dokładnie Konkretna! 17.07.10, 08:39 1_konkretna napisała: > jaro ! Ty zazdrośniku ! --------- Też to zauważyłem, ale bądź dla Niego wyrozumiała, bo On to robi pod wpływem emocji. Rozumiesz, czuje zagrożenie z mojej strony, że ja mu mogę Ciebie podebrać a gdy komuś bardzo zależy, to wiesz, puszczają nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Dokładnie Konkretna! 17.07.10, 15:28 Tadek, nie miałam na myśli siebie , tylko to moderowanie , tak dla jasności prostuję . ...bo o to przecież chodziło Jarkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie no słuchaj Konkretna, 17.07.10, 16:00 rozumiem, że wypada Ci trochę się krygować, ale wiedz, że facetom bardziej niż na funkcjach i docenianiu, zależy na kobietach. Jarek znalazł dobry pretekst, aby Cię zaczepić, znam to, też tak nieraz kombinowałem. Odpowiedz Link Zgłoś