drugitiktak 12.02.11, 17:25 trzeba się wyluzować ......zdjecia.nurka.pl/url/ifotos.pl-img-1dvag-18q-swrpwx.jpg.html a cooooo....!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Bo w weekend 12.02.11, 21:41 No to moze pierwsze moje wejscie na to forum uczcimy szampanem?Szkoda ze wirtualnie. Witam pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Bo w weekend 13.02.11, 07:57 Witaj Irysko, fajnie ,że chcesz tu być z nami....... Odpowiedz Link Zgłoś
super222 Re: Bo w weekend 13.02.11, 08:15 Jeszcze Ci się przyklei...do podniebienia. >Witaj Irysko, fajnie, że chcesz tu być z nami... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D = dopiero teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 No i z czego się tak cieszy? 13.02.11, 08:51 super222 napisała: > :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D = dopiero teraz ? ----------- Zapodział mi się gdzieś ten nick Cukierki i dopiero wczoraj, gdy mnie w pracy taka jedna poczęstowała irysem to sobie przypomniałem i biegusiem odszukałem. W te pędy zaprosiłem a Cukierka dała się namówić i przyszła. Zobaczymy czy dalej będzie taka skłonna do ulegania moim namowom? Bo jeśli chodzi o słodycze to ja jestem amator wszelakich słodkości... hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Bo w weekend 13.02.11, 08:59 co, dopiero teraz ?.... Jak zobaczyłam ,że z wkupnym przyszła to Ją powitałam !! Odpowiedz Link Zgłoś