bajdon 01.03.04, 23:42 I znowu mnie zlapalo, wystarczylo jedno slowo, zeby przywolac zle wspomnienia, a juz bylo lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abdon Re: Fuck!! 02.03.04, 01:35 bajdon napisał: > I znowu mnie zlapalo, wystarczylo jedno slowo, zeby przywolac zle > wspomnienia, a juz bylo lepiej... Bajdon!Przypomniało mi się takie znane kiedyś powiedzenie: JUTRO BĘDZIE LEPIEJ! abdon Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Fu(..)!! 02.03.04, 08:31 A fu(..)!! Bajdonie, jakie mocne słowo! Czy już lepiej? Napisz coś. Pozdrawiam gorąco. morgana Odpowiedz Link Zgłoś
katara Re: Fu(..)!! 02.03.04, 08:56 Jak musiało złapać to musi też puścić. Pozdr. Szkoda tylko, że cierpliwość nie jest moją domeną.hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajulia Re: Fuck!! 02.03.04, 10:03 Cześć Bajdonie. Mnie tez niewiele potrzeba żeby rozpłakać się na długo, czasem zezłościć i szumieć. Stwierdzenie dziecka: "mamusia mnie kocha i tatuś tez mnie kocha", które powiedziałam jej ponad miesiąc temu, powraca echem. Czasem mi to dokopie tak, że kocham coraz bardziej to, co jest takie dalekie. Pochowałam w zakamarkach szuflad fotografie, pamiętniki zniszczyłam. Ulżyło mi, wspomnienia, te najlepsze mam, ale boje się, bo to moja słabość. Już nie chcę być słaba... Ściskam i rozumiem. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
bajdon Re: Fuck!! 02.03.04, 18:11 juz mi troche lepiej, ide w piatek do psychy, moze jeszcze cos da sie ze mna zrobic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reemon Re: Fuck!! 02.03.04, 13:52 Mnie też właśnie wzięło :-((( Nie mogę nawet pisać , odpisywać ... Wzięło , a miało być inaczej , - miało już więcej nie brać ... reemon :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
awanturka Re: Fuck!! 02.03.04, 14:02 Teraz "wzieło" ale kiedys zostawi Cię w spokoju. Można się tym pocieszac! Odpowiedz Link Zgłoś
niutka Re: Fuck!! 02.03.04, 14:41 U mnie jedno wspomienie powoduje lawine wspomien. I coraz bardziej przytlaczaja mnie. I nie wiem jak z tym walczyc. Zajecie sie wtedy czyms innym nie wychodzi. Niutka Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Fuck!! 02.03.04, 18:37 reemon napisała Mnie też właśnie wzięło :-((( Pamiętasz mnie? Kiedy przedstawialiśmy się na forum napisałaś,że możesz mi podać rękę.Zapamiętałem Ciebie.Tak z nami bywa. Ale pozdrawiam Cię serdecznie i wierzę,że będzie lepiej. abdon Odpowiedz Link Zgłoś