spidermanka 16.03.04, 22:07 jestem z Wami od jakiegoś czasu...czytam Was, jednak sama nie umiem napisac, choć bardzo bym chciała, pozdrawiam serdecznie kasiejulie i Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abdon Re: czytam... 16.03.04, 23:18 spidermanka napisała: > jestem z Wami od jakiegoś czasu...czytam Was, jednak sama nie umiem napisac, > choć bardzo bym chciała, pozdrawiam serdecznie kasiejulie i Was wszystkich Dziękuję serdecznie za ciepłe słowa. Twierdzisz, że nie umiesz pisać, a dwoma zdaniami trafiłas w dziesiątkę. abdon Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajulia Re: czytam... 16.03.04, 23:31 Spidermenko Droga. Również czytałam dość długo forum zanim odważyłam się pisać. Po roku piszę i jest mi z tym lepiej, poznałam kilka dobrych ludzi, ktoś odpisał, a na sercu cieplej i lżej. Dziękuję za pozdrowienia, te potrzebne bardzo. Odezwij się jeszcze. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
reemon Re: czytam... 18.03.04, 00:29 Spidermenko , ze mną na przykład jest tak ,że czytam i często CHCĘ coś napisać ale nie potrafię , brak odwagi ...boję się ,że się ośmieszę w jakiś sposób... A czasem przychodzi taki dzień ,że piszę , piszę i jest o.k. Pozdrawiam cieplutko "bratnią duszę" r. Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: czytam... 18.03.04, 05:30 Dziękuj Bogu, że rozumiesz, co czytasz. Pal licho pisanie. Może być jeszcze gorzej. Pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś
spidermanka Re: czytam... 18.03.04, 21:56 tyle ciepłych słów od Was...nieznajomi, a jakże bliscy życiem. dziękuję czas mnie ciągle męczy mnie swą powolnością wieczorno-nocną pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pollka Re: czytam... 19.03.04, 00:10 przyznam ze mnie zatkalo.. Przeciez tutaj piszesz anonimowo i sie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś