czubata 18.02.11, 21:25 Bzyczy bzyk znad Bzury zbzikowane bzdury, bzyczy bzdury, bzdurstwa bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy, bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka, bo zbzikował i ma bzika! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: wierszyki 18.02.11, 21:39 kochany mój wariacie to ja, twoja diablica ustami wciąż wędrujesz od stópek aż po lica nie będę opisywać rozkoszy na tej drodze bo właśnie mnie całujesz wysoko gdzieś przy nodze tak wariujemy razem w pościeli na dywanie codziennie ciebie słyszę nasz śmiech nasze szeptanie kochany mój wariacie ty też nie zapominasz z miłości urodziłam córeczkę no i syna to ja twoja diablica bliźniaczki radość łączy wariactwem twym zachwycam zachwycam się bez końca Napisany 2008-03-19 Autor: minawia Taki se wierszyk znalazłam fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: wierszyki 25.02.11, 01:02 Nie bądź nigdy za poważna, bo powaga jest nieważna, lecz bądź zawsze uśmiechnięta, to cię każdy zapamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: wierszyki 25.02.11, 10:32 Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: wierszyki 25.02.11, 22:36 Tak łatwo jest zabić Anioła i Ty swojego zabiłeś nie mówiąc ani słowa w grobie go pochowałeś Najpierw złamałeś mu skrzydła by nie mógł wzbić się w powietrze by nie mógł polecieć do Ciebie by zapomniał jak życie jest piękne Później zabrałeś mu siebie kawałek po kawałku ciepło, nadzieję, przyjaźń, smak słów – zabrałeś dla żartu Nie przerywając milczenia na śmierć Anioła skazałeś Gdy jutro sam się obudzisz pomyśl jak go skrzywdziłeś Twój Anioł nigdy do Ciebie nie wróci przecież Ty sam tego chciałeś Zabite Anioły śpią wiecznym snem nie wstaną już nigdy by chronić Cię... Odpowiedz Link Zgłoś