carlabruni 08.05.04, 18:20 W NEGATYWNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: RZEZNIK JESTEŚ STRASZNIE ŚMIESZNY 08.05.04, 18:22 carlabruni napisała: > W NEGATYWNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU. O jezuuu tak wam mnie brakuje?Nawet wątki o mnie zakładacie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: RZEZNIK JESTEŚ STRASZNIE ŚMIESZNY 08.05.04, 18:23 A miałeś już spierdalać? Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 nie szkoda Wam energii? 08.05.04, 18:24 podziwiam zapał. Mi się znudziło. greta Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: nie szkoda Wam energii? 08.05.04, 18:26 Spokojnie greto. On sam zmięknie. Troche go powkurzamy i będzie chłopak git. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: no właśnie szkoda. Carla! Spokój! :))) 08.05.04, 18:28 Oki,ok, ale jak się pojawi to tak mu przyłoże, że popamięta. Nie będzie sie tutaj z mojej Uri naśmiewał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Żartuję. 08.05.04, 18:55 Mój chłopak (Lewar) mówi tak do mnie, jak za bardzo szaleje, np. z radości albo zbyt sie pyrgam w łóżku i on się boi, bo nie wie, co mu zaraz zrobię z zaskoczenia. Stresuje się wtedy i mówi: "Monia!!! Spokój!!!" Tak mi się sympatycznie skojarzyło, dlatego tak napisałam do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Żartuję. 08.05.04, 20:46 Oj moniu. Fajnie tak się pyrgać w łóżku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: już wiesz chyba, co znaczy "pyrgać"? :) 08.05.04, 20:51 Nie czytałam jeszcze twojego wątku, ale po mojemu to..... szturchać się hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo i wygląda na to, 08.05.04, 20:56 że obłaskawiłaś Strasznego Rzeźnika! Brawo! PS: serio jestes na medycynie, Carla? No to respect... Moja siostra jest pediatrą, ale strasznie jest znerwicowana przez tą odpowiedzialność... A ze swoją córeczką chodzi do innych lekarzy :) Mam nadzieję, że nie zniechęcam forumowiczów do służby zdrowia. A w ogóle to ona ma w Wawie jednego kumpla-psychiatrę, który jest gejem i ma nawet swój gejowski klub. Hehe, popieprzone to środowisko lekarskie... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:00 Oj popieprzone. Serio. Jestem na fizjoterapii na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi. Jest to były WAM i tacy jak rzeznik będą przede mną chylić czoła bo będę miała stopień wojskowy jeśli tylko tego zapragnę. PS. A tak poza tym to w jaki sposób wg. Ciebie go obłaskawiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:06 I tak będę sobie robił z was jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:08 A my z Ciebie. I bądź tu mądry kto sobie z kogo rzartuje cieniasie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:11 carlabruni napisała: > A my z Ciebie. I bądź tu mądry kto sobie z kogo rzartuje cieniasie. Rozumiem że ten wpis był właśnie celowyw Żartem bo jak nie to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:15 z siebie robisz jaja, i tak wszyscy poznali, że jesteś prowokator, a to nie sztuka powkurwiać ludzi, kazdy to potrafi! ja jestem mistrzyni, pogadaj z moim mężem! do piet mi nie dorastasz. ale oszustem jestes jeszcze gorszym! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:19 uri_ja napisała: > z siebie robisz jaja, i tak wszyscy poznali, że jesteś prowokator, a to nie > sztuka powkurwiać ludzi, kazdy to potrafi! ja jestem mistrzyni, pogadaj z moim > mężem! do piet mi nie dorastasz. ale oszustem jestes jeszcze gorszym! Gorszym niż kto?Mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: i wygląda na to, 09.05.04, 07:35 nawet niz moj mąż, jak podpuszcza, to robi to tak, że orientuję się dopiero po kilkuminutowej wymianie zdań, a nie po pierwszym jak u ciebie...he, he Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:17 Tak na poważnie. Jasne, że był to żart. Jaja sobie robię i tyle. Nie masz co brać tego na poważnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:20 carlabruni napisała: > Tak na poważnie. > Jasne, że był to żart. Jaja sobie robię i tyle. Nie masz co brać tego na > poważnie. Pozdrawiam. Obawiam się że twoja nieznajomość podst.zasad ortografii niestety nie jest żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: i wygląda na to, 08.05.04, 21:24 rzeznia_nr_5 napisał: > carlabruni napisała: > > > Tak na poważnie. > > Jasne, że był to żart. Jaja sobie robię i tyle. Nie masz co brać tego na > > poważnie. Pozdrawiam. > > > Obawiam się że twoja nieznajomość podst.zasad ortografii niestety nie jest > żartem. Chcesz się przekonać? ''Twoja ,, jeśli piszesz do mnie , pisze się z dużej litery. To poważny błąd!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: i wygląda na to, 10.05.04, 20:47 carlabruni napisała: > Chcesz się przekonać? ''Twoja ,, jeśli piszesz do mnie , pisze się z dużej > litery. To poważny błąd!! Pierdole konwenanse...... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: i wygląda na to, 11.05.04, 13:28 Ty pierdolisz wszystko. nie tylko konwenanse. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: i wygląda na to, 10.05.04, 21:07 a ty zapominasz o przecinkach, wielkich literach i kilka razy nie postawiłeś kropki na końcu zdania. No!!!! Odpowiedz Link Zgłoś