Dodaj do ulubionych

fobia -moja zycie

30.12.11, 13:33
Witam
nie wiem czy to ostatnie dni tego roku naklonily mnie do...szukania chyba drogi o walke o sobie ...Jeszcze do nie dawna nie pomyslalbym ze bede szukac doawiadywac sie w tym temacie ..tzn wiedzialam ze mam problem ale wiedziec to jedno ale szukac pomocy a tym samym przyznac sie w jakims sensie przed swiatem do slabosci to drugie( trzeba przede wszytskim wyochnac ze swiadomosci teze ze z tym da sie zyc - bo z tym sie nie da zyc nie da sie wciaz uciekac i oszukiwac caly swiat jak to sobie zyje po swojemu)...To tak w ramach wstepu ..Chcialam zapytac czy znajde tu informacje na temat jakiesj formy leczenia fobii spolecznej w Krakowie ? Czy sa jakies nazwiska lekarzy zajmujacych sie konkretnie takimi problemami ..Dzis poczulam w sobie nie wiem jak to nazawc wole zycia na tyle by napisac tutaj ..uswiadomilam sobie ze nie moge robic tylu rzeczy ktore kiedys kochalam ..ktore sprawialy mi przyjemnosc Chcialabym poznac osoby ktore przeszly jaks forme terapii ktore moga podzielic sie doswiadczeniami ..Szukam jakichkolwiek informacji czy doswiadczen od ktorych moglabym zaczac...ktore moglyby jakos dac mi punkt zaczepienia gdzie mozna sie udac..by nie trafic z mostu pod rynne..
Obserwuj wątek
    • elzbieta007 Re: fobia -moja zycie 31.12.11, 17:24
      Pomóc Ci może jedynie psychoterapia. Potrzebujesz więc psychoterapeuty - nie psychiatry, ani psychologa, choć niektórzy z nich są także psychoterapeutami.

Poszukaj tu:

forum.gazeta.pl/forum/w,99,36038178,36038178,Biala_lista_psychiatrow_psychologow_terapeuto_w.html

polecanego przez innych ośrodka psychoterapii lub konkretnego terapeuty i umów się na spotkanie konsultacyjne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka