majkaa18 25.08.04, 01:17 u mnie chyba dosc dobrze..zobaczymy jak zacznie sie szkola..ide zaraz na 3 kubek kakauka, sprawdzam jak bede sie czuc po mleku, hehe:P a jak u was? dobrze czy raczej nastroj smetny? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o-ren_ishi Re: co u was slychac?:) 25.08.04, 11:57 Mam pierwszy dzien diety owocowej. Oprocz owocow pije herbate lub kawe. Narazie sie nie denerwuje... zobaczymy co pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
paradiso29 Re: co u was slychac?:) 25.08.04, 12:05 Owocowy raj. Kaprys czy poszukiwania ? Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: co u was slychac?:) 25.08.04, 12:07 > Owocowy raj. Kaprys czy poszukiwania ? Przymus :))) 4 kilo zrzuce i daje sobie spokoj.A co u ciebie paradiso slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
paradiso29 Re: co u was slychac?:) 25.08.04, 12:14 o-ren_ishi napisała: > Przymus :))) Wcale nie musi byc musowy. Polecam szatkowac i mieszac, zalewac esencjonalnymi sokami i aromatyzowac sie tym szczerze i z wdziecznoscia. Rozkosz sama Cie oblezie. > A co u ciebie paradiso slychac? tymczasowo nie nadaje na falach szerokopasmowych - na to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: co u was slychac?:) 25.08.04, 15:14 U mnie jest ok. Dzisiaj spędze wieczorek ze swoim ukochanym. Będzie napewno suuuuuper. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalone_zero Re: co u was slychac?:) IP: 80.48.150.* 26.08.04, 09:13 no nie wątpię ale z takimi perwersjami tu na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: co u was slychac?:) 26.08.04, 13:47 Oj jakie tu perwersje hihihi. Trzeba się ze wszystkiego cieszyć co jest nam dane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: co u was slychac?:) 25.08.04, 15:37 Wiertarkę udarową sąsiada z góry. Od ósmej rano. Odpowiedz Link Zgłoś
devinjammer Re: co u was slychac?:) 25.08.04, 15:41 looserka napisała: > Wiertarkę udarową sąsiada z góry. O rany! Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: co u was slychac?:) 26.08.04, 08:26 a dziś zaczął już przed ósmą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalone_zero Re: co u was slychac?:) IP: 80.51.242.* 26.08.04, 09:13 zaciukać sadystę jego własną wiertarką! Odpowiedz Link Zgłoś
milionynas Re: co u was slychac?:) - jak Dzien Swira 26.08.04, 09:16 Looserka napisała: Wiertarkę udarową sąsiada z góry. Od ósmej rano. .... a dziś zaczął już przed ósmą..... Jak rzekł Marek Konrad na "Dniu Swira" do robotnikow z mlotem pneumatycznym: "Czy panowie muszą tak napierdalać z samego rana?" Ja zamiast młota mam słodkie: "Ruma Jej, ruma ruma jej"na kolumnach >=100 vat. z vis a vis otwartego na ościerz okna Zastanawiam sie, jakim hałasem by ich skontratakować. Może " Zero" Smashing pumpkins? Niech sie blokersi uczą klasycznej muzyki. W dniu swira Konrad puszczal sąsiadom Chopina. -pozdrawiam - wcinające się milionynas Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: co u was slychac?:) - jak Dzien Swira 26.08.04, 10:03 milionynas napisał: > Ja zamiast młota mam słodkie: "Ruma Jej, ruma ruma jej"na kolumnach >=100 v > at. > z vis a vis otwartego na ościerz okna > Zastanawiam sie, jakim hałasem by ich skontratakować. > Może " Zero" Smashing pumpkins? > Niech sie blokersi uczą klasycznej muzyki. > W dniu swira Konrad puszczal sąsiadom Chopina. > -pozdrawiam - wcinające się milionynas Na zasadzie kontrastu ja bym zaatakowała Wagnerem albo Schonbergiem, tak na full i osiem fajerek ;) Swojego upierdliwego sąsiada wolę nie tykać, bo mi znowu sk... zaleje łazienkę. Miłego dnia życzę L. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: co u was slychac?:) - jak Dzien Swira 26.08.04, 13:51 Mam sasiada stolarza. Napierdala juz parenascie lat z samego rana. Szczegolnie w sobote. Lazienki mi moze nie zaleje, ale te koncerty, ktory wyprawia zaraz po wschodzie slonca to dym. Straszny Dym. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: co u was slychac?:) - jak Dzien Swira 26.08.04, 14:27 O kurczę, no to prze... i tak dalej. Może zbankrutuje? (stolarz) Odpowiedz Link Zgłoś