Dodaj do ulubionych

Depresja- przyczyny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:22
Mam 12 lat i przeżyłam mnóstwo rozczarowań, itp. Mój pies, Gapcio, uciekł Nam
z domu. Mój krolik, Dapron, zmarł z zatrucia. Moja chomiczka, Polwerka,
umarła ze starości. Moj kotek, Landonek, został oddany, gdyż okazało się, że
jestem uczulona na zwierzęta. Chłopak, w którym się zabujczo kochałam, nie
zwraca na Mnie uwagi, Przyjaciółek nie mam, tylko koleżanki.
Czy po takich przejściach mogę mieć depresję??
Obserwuj wątek
    • Gość: Załamana Re: Depresja- przyczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:27
      Dodam jeszcze, że często mam silne bóle głowy i brzucha, więc czy to możźe być
      depresja??
    • o-ren_ishi Re: Depresja- przyczyny 27.08.04, 17:34
      :((
    • sabeena Re: Depresja- przyczyny 27.08.04, 17:55
      > Czy po takich przejściach mogę mieć depresję??

Tego nie wiem, ale sadzac tylko po powyzszym poscie czeka cie jeszcze pare
      rozczarowan. Przy takim fatum nie dalej jak za pol roku tokarka w warsztacie
      Twojego Tatusia moze uciac Twoja Raczke albo Nozke. Twoi Rodzice tez moga uciec
      z domu, idac w slady Gapcia, ktory szybko wyczul, ze w takim domu dlugo sie w
      zdrowiu nie uchowa.
      • nie_zwracaj_uwagi Re: Depresja- przyczyny 27.08.04, 18:19
        :) To bylo dobre z ta tokarka. Brutalne, ale dobre.
    • kamila551 Re: Depresja- przyczyny 27.08.04, 18:04
      dzisiaj dziewczynka ma 12-lat,tydzien temu miala 13-lat i pytala sie o to
      samo,acha i miedzyczasie byla doroslym mezczyzna(zalamany) i chcial\a skonczyc
      ze soba-wymyslaj lepiej te kity bo Gapcio sie znajdzie i cie ugryzie,a Dapron z
      Polwerka beda straszyc cie po nocach.WIECEJ WYobrazni
    • nie_zwracaj_uwagi Re: Depresja- przyczyny 27.08.04, 18:13
      >Chłopak, w którym się zabujczo kochałam, nie
      > > zwraca na Mnie uwagi

Nie_zwracanie_uwagi to luksus, na ktory malo osob moze sobie pozwolic.
    • Gość: ewa Re: Depresja- przyczyny IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.08.04, 11:49
      nie martw się, to na pewno nie depresja :-)
      • Gość: Załamana Re: Depresja- przyczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 14:24
        Ale do tego, Moi rodzice się rozwiedli, choć wciąż razem mieszkamy. Ale ciągle
        się kłocą, klną, wyzywają
        • lucyna_n Re: Depresja- przyczyny 28.08.04, 18:51
          pisz, pisz to baaardzo ciekaaaawe.
          zieeew.
    • abdon Re: Depresja- przyczyny 29.08.04, 00:39
      Droga Załamano!

Masz takę wyobraźnię, że pisz powieści. Na początem nowelki. Wyślij mnie do
      oceny
      • kamila551 Re: Depresja- przyczyny 29.08.04, 00:45
        za tloczno ci tam na trolach?
    • mskaiq Re: Depresja- przyczyny 29.08.04, 06:50
      Mysle kazda z tych przyczyn o ktorych piszesz moze byc wystarczajaca aby wpasc
      w depresje. To wszystko zalezy od pogodzenia sie z tym co sie stalo i nie
      mysleniu o tym co sie spotkalo. Jesli uwierzysz ze jestes pechowa, ze nic Ci
      sie nie uda albo ze wszystko sprzysieglo sie przeciwko Tobie to rozwijasz
      depresje.
      W zyciu trzeba szukac pozytywnych rzeczy. W twoim zyciu jest ich napewno wiele,
      masz dom, Mame i Tate ktorzy Cie kochaja i kolezanki. Nie martw sie o przyjazn
      i to znajdziesz. Im wiecej bedzie w Tobie radosci i milosci do wszystkiego co
      Cie otacza tym dalej bedziesz od depresji.
      Serdeczne pozdrowienia.
    • Gość: Załamana Re: Depresja- przyczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:34
      Moim zdaniem, dorośli są bez serca!! JA tu mam takie problemy, a Oni mówią
      np. "Pisz powieści.", lub: "To bardzo ciekawe. Ziew."!! Poczułam dotkliwe
      uklucie w sercu. Ale z całego serca, dziękuję mskaiq, gdyż jako jedyna (y) Mnie
      zrozumiał (a). Nie wiem, czy jesteś dziewczyną, czy chłopakiem, ale bardzo Ci
      dziękuję. Tacy ludzie jak Ty, są potrzebni na świecie!!!!
      • gloom Re: Depresja- przyczyny 31.08.04, 19:35
        Taaaaaaaa...........
        • mysterious Re: Depresja- przyczyny 02.09.04, 01:16
          zdechlo mi 13 swinek morskich , 2 chomiki ,jednego zabilam sama niechcacy
          przytrzasnelam go szafką i głowa mu sie przecięła , 2 psy stracilam , kilka
          kotow, moj ukochany piesek tez zdechl , umierają mni w mieście najlepsi znajomi
          z powodu wypadków- co za pech !!!Do tego jeszcze zakochalam sie , ale on sie
          ożenił z kims innym- zajebisty widok , a pozniej gdy doszlam do siebie i
          postanowilam dalej zyc to nastepny doprowadzil do tego ze chialam sie zabic a
          gdy przezylam to musialam uciekac a teraz pozucilam wszystkie marzenia które
          juz nie sa nic warte bo umarły razem ze mną juz dawno . Czy ja moge miec
          depresje?????? Opanuj sie dziewczyno poki nie jest za pozno bo ja z depresji
          przeszłam w bulimię, anoreksję i alkoholizm i dotego spieprzylam innym zycie
          tzn tym którzy mnie kochają a tobie tego nie zycze
          • Gość: candyman Re: Depresja- przyczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 01:20
            Mysterious powóciła.Co do innych ludzików to nie wiem al ty jesteś całkowicie
            pierdolnięta nigdy nie miałem wątpliwości.
    • wujek-dobra.rada Re: Depresja- przyczyny 02.09.04, 01:26
      Gość portalu: Załamana napisał(a):

> Mam 12 lat i przeżyłam mnóstwo rozczarowań, itp. Mój pies, Gapcio, uciekł Nam
      > z domu. Mój krolik, Dapron, zmarł z zatrucia. Moja chomiczka, Polwerka,
      > umarła ze starości. Moj kotek, Landonek, został oddany, gdyż okazało się, że
      > jestem uczulona na zwierzęta. Chłopak, w którym się zabujczo kochałam, nie
      > zwraca na Mnie uwagi, Przyjaciółek nie mam, tylko koleżanki.
      > Czy po takich przejściach mogę mieć depresję??

tak.
      nie bierz nigdy zwierzat do domu i nie zadawaj sie z rodzina i kolezankami,
      to grozi depresja.
      serio.
      siedz w domu, niczym nie ryzykujesz. pamietaj,siedz sama. i nieznajomym nie
      otwieraj. to grozi czyms gorszym niz depresja.

• o-ren_ishi Re: Depresja- przyczyny 02.09.04, 20:17
        > i nieznajomym nie
        > otwieraj. to grozi czyms gorszym niz depresja.

:)) To grozi przyjemnoscia.
        • sabeena Re: Depresja- przyczyny 02.09.04, 20:33
          > > i nieznajomym nie
          > > otwieraj. to grozi czyms gorszym niz depresja.
          >
          > :)) To grozi przyjemnoscia.

No wiesz, moze i dla nas tak, ze dla dwunastolatki ?!?!?! Czy ile tam lat ma
          zalamana, bo nie pamietam. Dla dwunastolatki po takich przejsciach to
          otwieranie nieznajomym niczym radosnym sie nie skonczy, mozesz mi wierzyc. I to
          zarowno jesli chodzi o to mlode dziewcze jak i o potencjalnego nieznajomego z
          niecnymi zamiarami, w takim domu moze go szlag trafic zaraz po przestapieniu
          progu, albo cudownie odnaleziony piesek go pogryzie ;)
          Podzro
          S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka