Dodaj do ulubionych

Naprawdę męczą mnie

15.12.15, 18:29
ludzie którzy całymi tygodniami maglują rozkminkę na temat swojego fatalnego samopoczucia, na temat wszelkich możliwych objawów depresji, nerwicy itp. Rzekomo nie śpią nie jedzą, nei żyją, w pracy jedyne co robia to smarkają wszystkim dookoła w rękaw jak to im źle, jak już z niczym nei dają rady, nieustannie epatują swoim ciężkim stanem i popłakiwaniem po kątkach, a na info o konieczności pójścia po diagnozę i leki do psychiatry jest foch " i nie jestem przecież świrem, nie chcę się otumaniać psychotropami". Co gorsza często psychologowie do których trafia taki delikwent (co i tak jest takie uwłaczające, psycholog, dla świrów nie?) podtrzymują takie decyzje o nieleczeniu się w imię jakiegoś wyimaginowanego lęku przed psychotropami, konieczności pracy z pacjentem "na czysto", ewentualnie strasząc potwornymi skutkami ubocznymi i stawiając leki przeciwdepresyjne tuż obok narkotyków, a może i traktując je jako jeszcze większe zuooo.
Kończy się to potem wypisywaniem afobamu czy innego benzo u internisty, a co dalej większość z was wie, z bekiem przychodzi koza do kapusty jak już ją życie rzuci na glebę, a potem weź się przejmuj, podnoś, pocieszaj, dodawaj otuchy i lecz z fobii. No ja już po prostu nie mam na to cierpliwości, ani wyrozumnienia w sobie. Wampirstwo energetyczne, żeby to jeszcze osoby o małej wiedzy ogólnej, średnio rozgarnięte, ale to intelektualny kwiat narodu. Musiałam się wygadać, ufffffffffff.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Naprawdę męczą mnie 15.12.15, 19:15
      Jak my balowaliśmy se fajnie na redakcyjnej schizofrenii to było źle,wszystko źle.A co dobre?Co można qrfa a co nie można?Pozabijaliśmy się przez internet?Tak?Nawet Uwierz przeżył chociaż ledwo zipał jak go jedna psycholożka wkurzyła swoją złośliwością ale się nie skarżył na policję tylko się podtruł.
      • ditta12 Re: Naprawdę męczą mnie 15.12.15, 19:21
        Zadzwoniłam na policję bo nie odbierał telefonu i mu płukanko żołądka szybko zrobili a musiał się tłumaczyć jeszcze że się zatruł ale już tego nie zrobi bo po co,jak to nie truje?:D
        Chy a lepiej się cieszyć niż ciągle tylko narzekać na swój los?Mask jest głupi bo napisał że nie trzeba się bać,że trzeba biegać i gryźć marchew dla wzmocninia zębów i dla karotenu i by się wyzłościć na gryzieniu marchwi?Mi lekarka zaleciła rzucić talerzykiem o ścianę gdy wrzodów na dwunastnicy dostawałam w szkole.Tak.A ja się bałam matki że mnie skrzyczy za to że rzucam jej zastawą popieprzoną bo musib yć po 6 czy 12,musi to na rusi a u mnie jest po dwie alo po jednej albo wcale nie ma i też dobrze i można se rzucić ale są zwierzaki to nie rzucam ale za to matka pmnie opierniczyłą za to że kupiłąm królika ale je to wolno łachy w lumpie czy gdzieś.Tak?
        • ditta12 Re: Naprawdę męczą mnie 15.12.15, 19:29
          < Wampirstwo energetyczne, żeby to jeszcze osoby o małej wiedzy ogólnej, średnio rozgarnięte, ale to intelektualny kwiat narodu. Musiałam się wygadać, ufffffffffff. >

Wampirstwo energetyczne musi być bo Naczelnik Artur Cedro napisał w swej powieści że depresiak jest jak czarna dziura i ciągnie z maniakalnego by się wyrównało.I ma rację.Ja mogę oddać trochę swej energii komuś ale nic nie poradzę że jestem *(górka),taką mnie natura stworzyła.

www.youtube.com/watch?v=pcvLCuXwVeU

Kto porozdawał tym dzieciom rolę to nie wiem,kto?Polański może?
          • ditta12 Re: Naprawdę męczą mnie 15.12.15, 19:31
            Chory świat i chore dzieci!
            • lucyna_n Re: Naprawdę męczą mnie 15.12.15, 19:34
              tylko że te "chore dzieci" często jak się podleczą to mają takie zęby i skok na milę, rzucają się do gardła i przegryzają tętnice
    • zoliborski_goral Opisujesz sądzę konkretny przypadek? 15.12.15, 21:59
      • lucyna_n Re: Opisujesz sądzę konkretny przypadek? 15.12.15, 22:17
        i tak i nie, bo jakoś tak mam że w realu też przyciągam :)
        • ditta12 Re: Opisujesz sądzę konkretny przypadek? 16.12.15, 13:38
          <tylko że te "chore dzieci" często jak się podleczą to mają takie zęby i skok na milę, rzucają się do gardła i przegryzają tętnice>

Przegryźli Ci tętnicę?
          Ło matko jak pisał jeden na.....jakimś forum.Chyba ten w ciąży na fotce :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka