sabina.gorna 15.02.19, 13:11 Polecicie mi kogoś sprawdzonego z Warszawy (Bemowo) kto mógłby mi z tym pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vermieter zostałaś zdradzona czy zdradziłas? 15.02.19, 18:53 Jeżeli zdradziłaś, to szybko powiedz o tym mężowi, niech on się męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
grycan1 Re: Zdrada 16.02.19, 13:33 Pomóc w zdradzie? Chcesz zdradzić męża i nie masz z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
1_do_27 Re: Zdrada 16.02.19, 18:30 Tzw. "zdrada" to typowy maczystowski przesąd oparty na plemiennym przesądzie własności który przejęły kobiety. Problem urojony. Pytanie jak facet ma się do ciebie. Ma cię w nosie? Słabe rokowania i lepiej temat zakończyć im szybciej tym lepiej. Zależy mu na tobie? To zastanów się czy tobie zależy na nim. Piszę to jako weteran wykrytych tzw. zdrad. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina.gorna Re: Zdrada 18.02.19, 15:38 Po pierwsze to dziękuje za osąd, że ja kogoś zdradziłam. Po drugie chodziło mi o psychologa, miałam nadzieję, że osoby myślące znajdę w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
1_do_27 Re: Zdrada 18.02.19, 16:43 Jak na każdym forum otwartym i anonimowym znajdujesz tu różne osoby, takie które regularnie się udzielają i takie które przypadkiem weszły i robią sobie okazjonalnie jaja. W związku z tym dobrze jest ściśle formułować problem, hasła mogą prowokować co bardziej niedojrzałych mentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Zdrada 19.02.19, 12:38 różnorodność skojarzeń nie świadczy o niedojrzałej mentalności, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mardaani.74 Re: Zdrada 20.02.19, 23:36 ale co za problem znaleźć psychologa w Warszawie? jakbyś pisała z malej miejscowości zagubionej gdzieś w Polsce to byłby problem a tak to nie wiem w czym rzecz. Tematem zdrady każdy psycholog i psychoterapeuta powinien umieć się zająć. Jeżeli potrzebujesz porady nieodpłatnie to wybierz się do najbliższej poradni zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
2fat Re: Zdrada 23.02.19, 17:51 Nie wiem czy to forum jest najlepsze na takie pytania, może jest jakieś bardziej nakierowane na problemy małżeńskie. Znajdź choćby jakąś poradnię małżeńską na tym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś