15.02.19, 13:11
Polecicie mi kogoś sprawdzonego z Warszawy (Bemowo) kto mógłby mi z tym pomóc?
Obserwuj wątek
    • vermieter zostałaś zdradzona czy zdradziłas? 15.02.19, 18:53
      Jeżeli zdradziłaś, to szybko powiedz o tym mężowi, niech on się męczy.
    • mardaani.74 Re: Zdrada 15.02.19, 23:49
      ale z czym pomóc?
    • grycan1 Re: Zdrada 16.02.19, 13:33
      Pomóc w zdradzie? Chcesz zdradzić męża i nie masz z kim?
      • vermieter Re: Zdrada 16.02.19, 15:51
        grycan to ten od robienia lodow?
    • 1_do_27 Re: Zdrada 16.02.19, 18:30
      Tzw. "zdrada" to typowy maczystowski przesąd oparty na plemiennym przesądzie własności który przejęły kobiety. Problem urojony. Pytanie jak facet ma się do ciebie. Ma cię w nosie? Słabe rokowania i lepiej temat zakończyć im szybciej tym lepiej. Zależy mu na tobie? To zastanów się czy tobie zależy na nim. Piszę to jako weteran wykrytych tzw. zdrad.
    • sabina.gorna Re: Zdrada 18.02.19, 15:38
      Po pierwsze to dziękuje za osąd, że ja kogoś zdradziłam.
      Po drugie chodziło mi o psychologa, miałam nadzieję, że osoby myślące znajdę w tym miejscu
      • 1_do_27 Re: Zdrada 18.02.19, 16:43
        Jak na każdym forum otwartym i anonimowym znajdujesz tu różne osoby, takie które regularnie się udzielają i takie które przypadkiem weszły i robią sobie okazjonalnie jaja. W związku z tym dobrze jest ściśle formułować problem, hasła mogą prowokować co bardziej niedojrzałych mentalnie.
        • vermieter Re: Zdrada 19.02.19, 12:38
          różnorodność skojarzeń nie świadczy o niedojrzałej mentalności, wręcz przeciwnie.
          • sabina.gorna Re: Zdrada 20.02.19, 18:04
            Ale dalej nie mam tego po co przyszłam
            • mardaani.74 Re: Zdrada 20.02.19, 23:36
              ale co za problem znaleźć psychologa w Warszawie? jakbyś pisała z malej miejscowości zagubionej gdzieś w Polsce to byłby problem a tak to nie wiem w czym rzecz. Tematem zdrady każdy psycholog i psychoterapeuta powinien umieć się zająć.
              Jeżeli potrzebujesz porady nieodpłatnie to wybierz się do najbliższej poradni zdrowia psychicznego.
              • sabina.gorna Re: Zdrada 21.02.19, 16:05
                Liczyłam na polecenie sprawdzonej osoby
                • 2fat Re: Zdrada 23.02.19, 17:51
                  Nie wiem czy to forum jest najlepsze na takie pytania, może jest jakieś bardziej nakierowane na problemy małżeńskie. Znajdź choćby jakąś poradnię małżeńską na tym terenie.
                  • sabina.gorna Re: Zdrada 01.03.19, 15:54
                    Dziękuję za pomoc wszystkim
                    • zoltanek Re: Zdrada 11.03.19, 22:15
                      np

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka