lucyna_n Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 15:59 jak nie trzeba miec na pismie, to niech bedzie ze ja jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 16:06 Tu na pewno będzie hardkor. Trzeba mieć 21. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 16:09 w takim razie do zobaczenia za rok misiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 16:20 ze starsza siostrą, ta to dopiero zadymiara jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 16:20 hehehhe tą historie znają tylko najstarsi górale :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 16:23 ja jestem wbrew pozorom bardzo stara, tylko dzieki pionierskim wyczynom Cher wciaz mlodo wygladam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mskajq Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 23:55 zoltanek napisał: > hehehhe > > tą historie znają tylko najstarsi górale :) tak i tylko z prywatnego forum;-) młody, a co słychać u starszej siostrzyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 16:06 Chodzi o "grupkę" starych schizolów, którzy opanowali to forum publiczne, jako z trybuny ogłosiła niejaka A. Bezlustracyjnie, czyli kto się poczuwa. Zaświadczenie lekarskie i inne papiery nie są wymagane. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 16:08 Aha - czyli "oszołomy"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 09.02.05, 16:10 Hmm, no nie wiem...Kto np. podpada pod oszołoma? Dla oszołomów musi byc oddzielny wątek chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 11.02.05, 07:36 Starsi mnie nie interesują,osobiście jestem niedobitkiem bo większość jest w krainie cieni,pogardy,bólu,najchętniej wróciłbym sie w czasie,cos tam zmajstrował,i niczego by nie było,o to chodzi,tylko jak to zrobic,najlepiej jakby ktoś to zrobił za mnie,jesliby zdał sobie sprawę,że u 30% pacjentów leczonych z poczatku z powodu depresjii i nerwic w końcu rozpoznaje sie sh. Nie mówiąc o tym,że depresja jest bardzo częsta w schizofreniach,niczym nie rózni sięod afektywnej,chyba tym,że bywa nie leczona,a wdodatku jeszcze czesc neuroleptyków wpływa depresjorodnie/nawet na zdrowych ludzi/,tylko sie smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: TYLKO DLA STARYCH SCHIZOLÓW 11.02.05, 07:50 Aha-dawniej nazywano to "otępienie wczesne",nowa nazwa przydała sie gdy okazało sie,że leki na sh" otępiają..itd,pzdr. r.b. Odpowiedz Link Zgłoś