ria2 21.02.05, 22:06 Cześć! Czy ktoś ma namiary na jakąś grupę terapeutyczną albo lekarza w Pile? Z góry dziękuję za pomoc :). Pozdrawiam, Ria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leksheygyatso Piła-namiary-konsultacja 22.02.05, 09:03 WITAM, zaczął bym od telefonu anonimowego do Pilski Telefon Zaufania 988 - celem poszukania bezpłatnej pomocy psychologicznej i psychoterapeutycznej oplacanej przez NFZ. Gdyby jednak pomoc ta była niesatysfakcjonująca polecam terapeutów rekomendowanych przez Polskie Towarzystwo Psychologicznie(odpłatnie) niestety na liście PTP nie ma osób z certyfikatem PTP z Piły ale polecam kontak do osoby którą znam i która jest w Pile przedstawicielem PTP. Prosze zapytac kogo poleca z ramienia PTP. PIŁA Alina Drozdowicz Pilska Spółdzielnia Mieszkaniowa ul. Sikorskiego 33 64-920 Piła kier. 0-67 351 75 51 /prosić panią A. Drozdowicz/ bezpośr. kontakt do przewodniczącej 0-608 480 756 Zyczę wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia OM MANI PEME HUNG NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA NAMO BUDDHA UZDRAWIANIA-TATHAGATA PROMIENIUJĄCEGO LAPIS LAZULI pozdrawiam lekshey Odpowiedz Link Zgłoś
smutaska3 Re: pomoc - Piła? 22.02.05, 10:08 ria,jak znajdziesz w pile jakiegos milego i wyrozumialego psychiatre,to daj mi znac,bo mam tam kogos nieletniego kto ma strasznego niefarta do trafiania na jakis beznadziejnych i przez to sie wogole nieleczy z powaznej choroby wogole to prywatnie wy tam chyba nie macie za duzo specjalistow? Odpowiedz Link Zgłoś
ria2 Re: pomoc - Piła? 24.02.05, 17:37 Ok, napiszę! O pisychiatrach itp. w Pile wiem niewiele, bo od kilku lat mieszkam w innym mieście, ale może warto wrócić do korzeni, hehe ;-). Pozdrawiam, Ria Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso Polskie Towarzystwo Psychiatryczne-Piła 22.02.05, 10:17 WITAM, na liście lekarzy psychiatrów Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego www.psychiatria.pl/lista_lekarze.php3 jest tylko jedno nazwisko w Pile: dr psychiatra Domańska-Klimek Ewa prywatny gabinet Adres: 64-920 Piła ul. Śniadeckch 56 Województwo: wielkopolskie Kraj: Polska Przyjmuje: środa po uprzedniej rejestracji telefon: 0-604500663 Zyczę wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia OM MANI PEME HUNG NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA NAMO BUDDHA UZDRAWIANIA-TATHAGATA PROMIENIUJĄCEGO LAPIS LAZULI pozdrawiam lekshey Odpowiedz Link Zgłoś
ria2 Re: Polskie Towarzystwo Psychiatryczne-Piła 24.02.05, 17:35 Bardzo dziękuję za informację! Pozdrawiam serdecznie, Ria Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: pomoc - Piła? 24.02.05, 22:11 A ty Ria masz zajefajny pseudonim. Chyba sobie cos zrobie ze swoim (pseudonimem). Moze zmienie na cos z aramejskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
scot32 Re: pomoc - Piła? 15.04.16, 17:43 odradzam panią Klimek ona patrzy tylko na kase i nie ma co liczyc na pomoc wiem bo byłem u niej masakra jakas to ona powinna sie leczyc sory ale to prawda odradzam wizyt u tej pani Odpowiedz Link Zgłoś