abdon 20.03.05, 02:27 zagrzewa słońce i starca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: Od 20 marca 20.03.05, 15:06 a na Północy śnieży i kto by tu w wiosnę uwierzył? :) Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Od 20 marca 20.03.05, 23:48 A Morgana ta stara ropucha grypę złapała od ucha do ucha. Nosem trąbi gardłem charczy Takiej wiosny już wystarczy. Hrre! Hrre! Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Od 20 marca 21.03.05, 00:41 a takiej wiosenki: www.ga.com.pl/wiosna.htm ? :) zdrówka Morgano!!! :) i jasnego słoneczka na niebie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Od 20 marca 21.03.05, 01:26 Morgano! Nie lekceważ tej grypy, bo jest złośliwa. Nie tak dawno nawiedziła Abdę i dlatego wiem co potrafi. Pozdrowienia serdeczne i życzenia powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Dziękuję Abdonie i Nevado! 21.03.05, 10:19 Dziękuję za życzenia i rady. Rzeczywiście grypa JEST złośliwa. Już dawno się tak nie schorowałam. Właśnie mija tydzień, a ze mną ciągle marnie. Do zdjęć wiosny mam stosunek nieco ambiwalentny ;)), bo z jednej strony podtrzymują na duchu, a z drugiej frustrują! Ja chcę na wieś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś