Dodaj do ulubionych

Sep-Kowalik.Sopot???

02.04.05, 18:44
Czu ktos slyszal o Sep-Kowalik podobno dobra psychiatra. Mam zamiar sie do
niej wybrac wiec jezeli cos wiecie to dajcie znac.
Obserwuj wątek
    • mersault Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 02.04.05, 20:19
      Ja bylem u niej przyjmuje w Gdansku(przynajmniej m.in.)w osrodku akademickim dla szkol wyzszych,ale moge ja mylic z Badzio-Jagiello, nie moge w tej chwili sprawdzic, skierowanie od niej z pieczatka mam daleko,jednak zdaje mi sie ze to ona. Rozesmiana od ucha do ucha, bardzo mila, chciala dac efectin za darmo z szafki bo gadala ze drogi,chyba troche roztrzepana-najpierw sie klocilem ze spamilan jest refundowany, az musiala w jakims indeksie sprawdzac bo nie wierzyla,potem sie wracalem z recepta ze schodow bo zauwazylem ze pieczatki nie postawila:D dala od razu skierowanie na psychoterapie do kliniki Akademii Medycznej,paskudne pismo, aha i jeszcze zaznaczyla ze jest starym lekarzem i zalezy jej na dobru pacjentow:)
      • caligirl Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 02.04.05, 20:55
        hey, to wkoncu byles u Sep czy Badzio? A ile kosztuje u niej wizyta prywatna?
        Podobno znajoma znajomej to szybko wyleczyla. Mozna z nia pogadac? Byles u niej
        wiecej niz raz?
        • mersault Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 03.04.05, 11:12
          Sprawdze wieczorem na skierowaniu na psychoterapie i dam znac. Nie wiem ile kosztuje wizyta prywatna pewnie cos kolo 60zl.Bylem tylko raz po przedluzenie recept i dala mi od razu skierowanie na psychoterapie-moze dlatego warto isc publicznie-ja czekalem dwa tygodnie na wizyte od zarejestrowania.
          • nevada_blue Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 03.04.05, 12:24
            a to ciekawe, bo jak w zeszłym roku dzwoniłam w maju potrzebując
            zarejestrowania w trybie pilnym, to mnie chcieli zapisać na... połowę maja..
            widać nie miałam szczęścia
      • nevada_blue Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 03.04.05, 12:22
        w ośrodku akademickim przjmuje Badzio-Jagiełło
        tyle tylko wiem, bo nie znam

drugiego nazwiska nie słyszałam nawet
        ale Sęp-Kowalik to fajny zlepek ornitologiczny ;)
        • mersault Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 03.04.05, 12:30
          przyjmuje i jedna i druga tylko nie pamietam na ktora trafilem raczej na kowalikowa
          • nevada_blue Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 03.04.05, 13:28
            to żem nie wiedziała
            • caligirl Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 03.04.05, 19:55
              to gdzie ona przyjmuje?gdzie jej szukac w gdansku tej sep-kowalik?
              • nevada_blue Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 03.04.05, 19:59
                jeśli jest tak, jak pisze Mersault to w przychodni akademickiej, na przeciwko
                opery i multikina, trochę w głębi parku jak się idzie w stronę polibudy.
                • mersault Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 04.04.05, 13:10
                  Jest wlasnie tak, sprawdzilem to Sep-Kowalikowa nie Kowalik, mam ja na
                  pieczatce. Budenek jest tam gdzie napisala Nevada, dalej na pierwsze pietro, na
                  koncu korytarza sa po lewej stronie duze drzwi,za nimi jest oddzielna
                  rejestracja, tak wiec nie trzeba sie na dole rejestrowac w rejestracji glownej,
                  oraz gabinet. Trzeba miec ksiazeczke z wojewodztwa pomorskiego, jak tylko tam
                  studiujesz musisz sobie wyrobic, na dole wisi spis miejsc gdzie mozna sobie
                  wyrobic w Gdańsku, ja wyrabialem na Zaspie, rejestrujesz sie i dostajesz termin
                  i wszystko. Nie wiem na ile ona moze pomoc, skoro slyszalas ze jest dobra to cos
                  w tym jest. Mi wypisala skierowanie na psychoterapie do Akademii Medycznej na
                  oddzial dzienny, niedlugo zaczynam:/Ma paskudne pismo,do dzisiaj nie odczytalem
                  wszystkiego ze skierowania i zaiste bardzo oryginalny podpis:D Zycze dobrych
                  wynikow:)
      • janka111 Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 04.04.05, 10:59
        Ale wane ze mila osoba i zyczliwy czlowiek
        • caligirl janka 04.04.05, 11:09
          a ty ja znasz?
        • lucyna_n Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 04.04.05, 11:48
          wolalabym fachowca i czlowieka ktory z kamienna twarza by mnie wyleczyl na 100% niz
          najempatyczniejsze nawet sztuki co bezradnie acz z wrazliwoscia wielka rozkladaja ręce.
          • mersault Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 04.04.05, 13:14
            Kazdy by tak wolal:/
    • niutka Re: Sep-Kowalik.Sopot??? 05.04.05, 15:05
      Ja do niej od niedawna chodze, do przychodni akademickiej. Fakt sympatyczna to
      ona jest. Ale mnie zdziwilo jedno, ze na wejsciu przepisala mi ten sam
      antydepresant, ktory mialam przed przerwa w braniu i to, ze sama nie przejzala
      karty choroby. Po tygodniu dostalam jeszcze drugi antydepresant i ta mieszanka
      podzialala. Nastepna wizyte mam za dwa tygodnie.

N.
      • caligirl niutka 05.04.05, 21:16
        czyli w sumie wie o co biega jezeli przpisala ci dobre tabletki? a ile u niej
        kosztuje wizyta? mas zjakies namairy i kiedy przyjmuje. dzieki.
        • niutka Re: niutka 06.04.05, 14:10
          Ja chodze na przychodni studenckiej, wiec wizyty sa za darmo. Przyjmuje tam we
          wtorki i srody (tylko w te dni mozna sie zarejestrowac). Numer do rejestracji:
          347-19-41.

Niutka
          • caligirl Re: niutka 06.04.05, 14:33
            slucja a czy ty szadzisz ze ona jest takim genilanym lekarzem?a co oznacza to
            ze nie popatryzla w twoja karte?nie leczylas sie u niej wczesniej?
            • niutka Re: niutka 07.04.05, 09:00
              Wczesniej leczylam sie u doktor Badzio-Jagiello (super lekarz). Ale ona teraz
              przyjmuje w przychodni tylko raz w miesiacu i tak trafilam do Sep-Kowalik. Na
              pierwszej wizycie nawet nie zajrzala w historie choroby (co bardzo mnie
              zdziwilo) tylko kazalo sobi9e powiedziec, jaka mialam diagnoze i jakie ostatnio
              bralam leki.

N.
              • caligirl Re: niutka 07.04.05, 09:48
                ok to jak pojdziesz do niej jescze raz to napisz czy rzeczywscie jest taka
                cudowna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka