izreel Re: Izreel 23.05.05, 19:55 Kolejny rok i znowu Izreel jest sama. Nie ma nikogo przy niej. Bo czemu tak ma byc? Moze tak izreel przeznaczono. Dlaczegoz to nikt nie pokocha izreel? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreel 23.05.05, 20:51 Ja Cię kocham Izreel. Nie jesteś sama. Nie bywam na tym forum. Widocznie znalazłam sie tu po to, By Ci powiedziec, że nie jestes sama. Kocham Cie. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreel 23.05.05, 22:04 ...coś pisałam o kupie...;-)))). Jej, będzie raźniej i jeszcze cieplej. I sprzedawca ciastek sie ucieszy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 21:30 jeszcze raz tu wstąpiłam. Tym razem nie przypadkiem. Specjalnie do Ciebie. I tak juz będzie. Bo Cię kocham :-))) Żyrafa Hej hej !!!!!!! Odeeeeezwiiiiiiij sięęęęę. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
izreel Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 21:39 Gdybys zobaczyla Izreel na ulicy czy podalabys jej reke, usmiechnela sie do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 21:55 Jasneee, zrobiłabym to :-))))))) A gdyby drżała - przytuliłabym sie do niej. W kupie rażniej. I CIEPLEJ ;-) A gdyby jej padało z oczu to bym wysuszyła. Zawsze mam chusteczki przy sobie. Jestem praktyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 22:01 ...może byśmy poszły na jakieś trujące ciacho. Słodycze to najgorsza trucizna. Ale jaka słodka ;-) Żyrafy to lubią (no doooobrze, nie wszyyyystkie). Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 22:03 ja też! ja też! zabierzcie mnie ze sobom!:) zjem wszystko! pliss jestem taka mała biedna smutna i nieszczęśliwa, buuuuuu:((((((( a za oknem wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 22:09 Izreel, bierzemy ją? Może jednak nie do ciastek... No ja nie mam kasy dla ciastkarza na nowe drzwi...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 22:15 no i zaczyna się... moje twoje, ehhhhhh moge kurna upiec ale kto to ruszy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 22:23 Przecież to nie o ciastka... Tylko, ze dużo to niezdrowo. No mnie potem brzuch boli. Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 22:32 no kurde to jest ta balanga czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Gdzie jestes? Izreel, ------> gdzie jesteeeeeeś??? 23.05.05, 22:44 Nigdzie nie pójdę bez Izreel. Ja ja kocham. Przeciez mówiłam. Izreel, gdzie jestes????? Chyba pobiegnę Cię szukać :-(((((((((( Wyciągam szyję - i... Gdzie jesteś? Izreel :-O Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: Gdzie jestes? Izreel, ------> gdzie jeste 23.05.05, 22:45 hyhy wystawiła Cię do wiatru hyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Gdzie jestes? Izreel, ------> gdzie jeste 23.05.05, 22:55 Nie gniewaj się, zostawiam Cię, idę szukać Izreel. Będę na nią czekać. Ty masz kolegów i koleżanki w innych wątkach. Ja tu jestem tylko dla Niej. Kocica włazi mi na klawiaturę. Znowu czegos chce. Gdyby nie Izreel, poszłabym sobie stąd całkiem. Zyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: Gdzie jestes? Izreel, ------> gdzie jeste 23.05.05, 22:59 idziesz z kotem? jak chcesz mogę z nim tu posiedzieć i poczekać tu na Was:) o! upieke chleb i skocze po sól Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Gdzie jestes? Izreel, ------> gdzie jesteś:-(((((( 23.05.05, 23:09 To jest kicia. Była niegrzeczna. A teraz musze wszystko tak jak ona chce - przeciez nie odmówię... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Do Izreel :-)))))))) 23.05.05, 22:29 Izreeeeeeeellllllll, !!!!!!!!!!!!!!!, Gdzie jesteś? Chej, hej. Ide do klo. Kocica się awanturuje, że kuweta pełna. Tak myslę. Liczę, że jak wrócę to Iz sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreel, odezwij się, proszę, Żyrafa 23.05.05, 23:37 Oczy mi sie kleją ale Cie wypatruję, Izreel. Wiesz? Ciekawe kto na czyja rękę czeka....... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreel, odezwij się, proszę, Żyrafa 24.05.05, 00:07 ...odeszłaś. Ale ja juz o Tobie nie zapomnę. Będę tu zachodzic i Cie wypatrywać. I wypatrywać... . Zamknę komputer, pójdę spać. A o Tobie nie zapomnę. Spij sobie smacznie Izreel. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Do Izreel :-)))))))) 24.05.05, 16:44 A Ty, gdybyś spotkała Żyrafę na ulicy - dałabyś jej uśmiech? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreel 24.05.05, 10:21 Obudziłaś się? Witaj. Wpadłam na chwilkę, bo ją tylko mam. Jednak dla Ciebie zawsze znajde czas, Izreel. :-), Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
izreel Re: Izreel 24.05.05, 11:25 Izreel. Izreel. Izreel. ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreel 24.05.05, 16:42 Jesteś? Ja - tak. Napisz jeszcze jedno słowo. Nie tylko imię. Jeśli chcesz. Gdy milczysz, boje się zarzucic Cie słowami. Jestem nieposkromioną gadułą :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreel 25.05.05, 00:43 Jednak dziś jeszcze przyszłam. Późno, ale jestem. Odezwij się, proszę :-), Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Izreeelllllllll, odeeeeezwij sięęęęęęęęęę 25.05.05, 12:22 Odezwij się. Przychodzę tu do Ciebie. Juz nawet na inne forum przestałam. No martwi mnie ta pokopana 20 latka. Izrel, odezwij się. Ja tu na Ciebie czekam. Gdzie mam Cię znależć? A MOŻE JUŻ NIE JESTEŚ SAMA? :-)))))) Mam przed domem (mrówkowcem, ale mieszkam na samym dole) śliczne, pachnące kwiatuszki. Chętnie bym Ci dała pęczek takich. Może się uda wirtualnie. Przyjedzie moja córcia, zrobi fotkę, potem to już bardzo skomplikowane, ale jak zechcesz, to będzie. A co!!!! Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreeelllllllll, odeeeeezwij sięęęęęęęęęę 25.05.05, 14:15 Chyba mnie nie potrzebujesz. Po co sie wydurniam z tym przychodzeniem. Ech, dziwnie mi. Żyrafa :-((( Liczę, że niedługo wszystko będzie u Ciebie dobrze. Przyleć się pochwalić :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreeelllllllll, odeeeeezwij sięęęęęęęęęę 27.05.05, 12:51 I jeszcze raz powtórze to samo. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreeelllllllll, odeeeeezwij sięęęęęęęęęę 27.05.05, 23:21 Izreel, żyjesz???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Izreeelllllllll, odeeeeezwij sięęęęęęęęęę 29.05.05, 11:35 :-), czekam Odpowiedz Link Zgłoś
marenta OK, to ja wam będę robić klimat i przeżywać 24.05.05, 17:12 Czekam trzeci dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy Spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy Zaczyna się dzień Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo, że ... Ja czekam czwarty dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam Umieram dziewięć razy Umieram patrząc w okno Na korytarzu Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Ja czekam trzeci dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy Spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy Zaczyna się dzień Ja czekam czwarty dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam Umieram dziewięć razy Umieram stojąc w oknie Na korytarzu Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję ... To przecież wiesz! (Kult/Do Ani) Odpowiedz Link Zgłoś
sopelku_dokad_idziesz Re: OK, to ja wam będę robić klimat i przeżywać 28.05.05, 18:53 Marenta lubimy ta sama muzyke;) Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: OK, to ja wam będę robić klimat i przeżywać 29.05.05, 21:57 Maciek, ja tylko żartowałem Gdy tobie z sobą iść kazałem Tam nie było żadnych pieniędzy Była nędza, nic więcej Tyle razy o tym myślałem Maciek, ja tylko żartowałem Nie, nie, nie zwariowałem Ani tym bardziej nie oszalałem Maciek, ja tylko żartowałem 8x Maciek, ja tylko żartowałem Nigdy ciebie nie kochałem Kochałem setki innych facetów Z tobą to jednak nie to Kręci się Ziemia wokół Słońca Dostać można szału z gorąca Maciek, ja tylko żartowałem Nigdy z nikim jeszcze nie spałem Maciek, ja tylko żartowałem 8x Maciek, ja tylko żartowałem Gdy o tym opowiadałem To wszystko nie ma sensu Nie ma sensu kupować kredensu Ciągle słucham głosu twojego Mają cię za mojego narzeczonego Maciek, ja jeno żartowałem Gdy tobie z sobą iść kazałem Maciek, ja tylko żartowałem 8x Maciek.... Kazik S. Odpowiedz Link Zgłoś