adavin 21.07.05, 19:13 Heja, szukam jakiegos dobrego psychiatry z trojmiasa. Mam 24 lata i juz kiedys sie leczylem, ale nie chce wracac do poprzedniego lekarza. Pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danuski Re: Psychiatra i Gdansk 21.07.05, 19:45 adavin napisał: > Heja, szukam jakiegos dobrego psychiatry z trojmiasa. Mam 24 lata i juz > kiedys sie leczylem, ale nie chce wracac do poprzedniego lekarza. Pomozcie! dobry psychiatra to taki, który zanim cię zacznie dobrze leczyć postawi najpierw prawidłową diagnozę. nie postawi prawidłowej diagnozy psychiatra, który nie polubi swojego pacjenta na tyle aby pacjent mu zaufał. kiedy nie ma wzajemnych pozytywnych relacji pacjent-lekarz to wizyty ograniczają się do...paacjent coś tam mówi, a psychiatra coś tam wypisuje. trafi aalbo i nie trafi może następnym razem trafi? z doborem psychatry jest podobnie jak z grą wtoto-lotka na chybił-trafił łykasz te piguły a czy wygrywasz z chorobą? lepiej nie liczyć za bardzo na "zdrapkę", i nastawić się na współpracę z lekarzem. jak się "nastawisz" na współpracę to szybko się zorientujesz sam, czy ten akurat lekarz ci pasuje.a nazwisko i długość kolejki do gabinetu w tym przypadku raczej jest przeszkodą, bo nie będziesz mógł się do swojego lekarza dostać w chwilaach, w których potrzebujesz szybkiej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
adavin Re: Psychiatra i Gdansk 22.07.05, 17:07 Dzieki za odpowiedz, ale oczekiwalem raczej konkretnych nazwisk. Wiem jak rozpoznac dobrego psychiatre, tylko najpierw musze jakiegos znalesc. Moze ktos z was poleci mi jakiegos 'normalnego' psychiatre. Odpowiedz Link Zgłoś
tananek Re: Psychiatra i Gdansk 22.07.05, 18:13 www.psychiatriapsychoterapia.pl/?a=pages&id=12 Odpowiedz Link Zgłoś
adavin Re: Psychiatra i Gdansk 22.07.05, 20:05 Tananek, nie wklejaj tego linku bo jest on bezwartosciowy. Nie znalazlem w nim zadnego psychiatry z trojmiasta. poza tym to spis psychoterapeutow, a ja potrzebuje lekarza :]Jest tam kilku lekarzy, ale ani jednego z gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Psychiatra i Gdansk 23.07.05, 13:34 adavin napisał: > Tananek, nie wklejaj tego linku bo jest on bezwartosciowy. > Nie znalazlem w nim zadnego psychiatry z trojmiasta. poza tym to spis > psychoterapeutow, a ja potrzebuje lekarza :]Jest tam kilku lekarzy, ale ani > jednego z gdanska. a ja na tej liście znalazłam psychiaatrę z Gdańska bardzo znanego(miałam i ja okazję poznać) i cenionego prof.Adama Bilikiewicza czy bym polecała innym? kiedyś chyba poleciłam Go komuś, a może to był tylko przypadek? miło mi się rozmawiało na wizytach u prof. Bilikiewicza do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Psychiatra i Gdansk 24.07.05, 15:10 adavin napisał: > A co sie stalo? okazał się dla mnie za drogi poza tym te długie kolejki w poczekalni i do zapisu na wizytę tylko po to, zeby sobie mile pogawędzić jak psychiatra z pacjentem? i miałam za to ponosić straty i pieniędzy i czasu i mojej cierpliwości? wszystko już znałam na pamięc, a recepty to mógł mi wystawiać mniej obłożony pacjentami psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
farook Psychiatra i Gdansk 23.07.05, 09:27 Mogę Ci polecić (Panią)psychiatrę która przyjmuje w przychodni we Wrzeszczu przy Alei Zwycięstwa. Również możesz zajrzeć do Nowego Portu na ulicę Oliwską 62. A jeżeli masz środki by leczyć się prywatnie to polecam wyszukiwarkę na stronie www.trojmiasto.pl albo w Panoramę Firm ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gazo112 Re: Psychiatra i Gdansk 24.07.05, 15:09 Prof.dr.hab Psychiatra. Adam Bilikiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Psychiatra i Gdansk 24.07.05, 15:12 gazo112 napisał: > Prof.dr.hab Psychiatra. Adam Bilikiewicz tego już podawałam Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Psychiatra i Gdansk 24.07.05, 15:23 danuski napisała: > gazo112 napisał: > > > Prof.dr.hab Psychiatra. Adam Bilikiewicz > > tego już podawałam ale nie podałam, ze diagnostaa z Niego jest bardzo dobry. stosunek do pacjenta też.pierwsze z nim spotkanie odbyłam u Niego w klinice i gdyby mnie "dobra rodzina" od Niego nie zabrała to przypuszczam, że moje losy w walce z chorobą byłyby całkiem inne i chyba dla mnie korzystniejsze w czasie. "dobra rodzinka" przeniosła mnie z moim problemem do "konkurencji profeserskiej" a tam....ech, wyspałam się za wszystkie czasy! ale co to był za sen-nic tylko koszmary i tragedie i ból psychiczny Odpowiedz Link Zgłoś
adavin Re: Psychiatra i Gdansk 07.08.05, 12:09 A gdzie poza srebrzyskiem przyjmuje profesor? macie jakies namiay? Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: Psychiatra i Gdansk 25.08.05, 13:58 adavin napisał: > A gdzie poza srebrzyskiem przyjmuje profesor? macie jakies namiay? ostatnie namiary jakie miałam na profesora Bilikiewicza to taki zespół lekarski na ul. Bohaterów Getta Warszawskiego we Wrzeszczu-naprzeciwko takiej kawiarenki latwo trafić telefonu niestety nie zachowałam Odpowiedz Link Zgłoś
ze5051 Re: Psychiatra i Gdansk 24.07.05, 22:35 prawdopodobnie na Gospody w poradni jest dobry psychiatra dr Pawliszak (Pani). Odpowiedz Link Zgłoś
maybe84 Re: Psychiatra i Gdansk 02.08.05, 19:43 Na Gospody jest również p.Czucha, moim zdaniem bardzo dobry psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
beksa74 Re: Psychiatra i Gdansk 04.08.05, 21:59 Dr Czucha faktycznie wydaje się byc dobrym lekarzem.. W przeciwieństwie do mojego ostatniego, naprawdę interesowało ją co może być przyczyną mojego stanu. Zadawała mi mnóstwo pytań, a rozmowa przemijała naprawdę przyjemnie. Jedno co mi sie nie spodobało, to stwierdzenie, że przecież nie mogę siedzieć wiecznie na zwolnieniu bo "z problemami w pracy też trzeba sie zmierzyć". A ja naprawdę nie czuję się na siłach zmierzać się z czymkolwiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
adavin Re: Psychiatra i Gdansk 25.08.05, 13:16 Hej, czy ktos moglby podac namiary do profesora? Gdzie przyjmuje prywatnie, jakis nr telefonu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś