ottlaminion 23.08.05, 18:31 Co zrobić, gdy krople nasercowe nie pomagają w nerwicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Ból serca 23.08.05, 18:44 Nerwica nie jest chorobą serca, więc nic dziwnego że nie pomagają krople nasercowe. Nerwicę leczy sie psychoterapią. Odpowiedz Link Zgłoś
ottlaminion Re: Ból serca 23.08.05, 18:49 Psychoterapia pomaga tylko w chwili gdy rozmawiam z psycholożką, jestem wtedy odprężona, a potem wszystko wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ból serca 23.08.05, 18:53 i ta psycholożka nie mówi Ci co robić ? każe pić kropelki nasercowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ottlaminion Re: Ból serca 23.08.05, 19:05 Ból serca pojawił się ostatnio. Ona mi każe budować swój własny świat i poszerzać krąg znajomych. ALe z tym ciężko, boję się ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ból serca 23.08.05, 19:38 Jeżeli wiesz, że masz zdrowe serce, to jedyna rada to nie przejmować sie tym bólem, i uznać go jako niezbyt przyjemny ale nieszkodliwy objaw nerwicy, Bardzo pomocne sa relaksacje, chociaż z początku wydaje sie że nie przynoszą zbyt wiele efektów, ale z czasem naprawde pomagają. Trening autogenny Schultza, np. Odpowiedz Link Zgłoś
agmes1 Re: Ból serca 26.08.05, 05:44 lucyno czytam twoje posty i sa swietne tez mam depresje ale ostatnio czuje sie dobrze, napisz gdzie znajde o treningu Schultza i relaksacje bo mam tez bole serca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ból serca 26.08.05, 13:06 znalezc mozna w kazdej ksiegarni medycznej, kaseta z nagraniem, pani spokojnym glosem mowi co nalezy po kolei wykonywac, cos w sam raz dla leniwców. w necie tez jest duzo informacji na temat tej metody, mozesz sobie wygooglac. Odpowiedz Link Zgłoś